Ma vagyok a ciklusom közepén, Norcolutot írt a dokim, hogy mától szedjem 10 napig! DE? Bővebben lent
Mensi előtti barnázásra sokkal jobban bejön a barátcserje. Igaz, nem hat azonnal, beletelik 2-3 hónapba, mire a hatása mutatkozik, de rengeteg nőnek segített már. Nekem is.
És: a barátcserje nemhogy akadályozná a babásodást, hanem egyenesen elősegíti! (Lejjebb viszi a prolaktinszintet, emel a progeszteronszintet.)
Ha aggódsz, hogy mi van, ha teherbe estél, akkor most ne vedd be a Norcolutot, csak majd a következő ciklusban.
Íme 1 orvos-beteg párbeszéd:
Beteg:
A nagyon rendszertelen menstruációm (5-8 hét) miatt kerestem fel a nőgyógyászomat. NORCOLUT-ot írt fel, napi 3 tablettát szedtem 4 napig. Abbahagyása után a hatása nem jelentkezett 7 nap. Visszamentem és kiderült, hogy kb. 4-5 hetes terhes vagyok.
Kérdésem, hogy a NORCOLUT mennyi idő alatt ürül ki a szervezetemből és, hogy milyen hatása lehet a leendő magzatra.
Orvos:
A Norcolutot vetélés megakadályozására használják, nem emeli a fejlődési rendellenességek kockázatát.
Én arra kaptam Norcolutot, hogy kiváltsuk a Duphastont a ciklusom második felében, mert nagyon alacsony volt a progeszteronom, vékony volt a méhnyálkahártyám.
Az én esetemben a méh nyálkahártyájának vastagítása, tehát a beágyazódás elősegítése lett volna a cél. Sajnos ennek ellenére nem estem teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!