Miért vagyok szarul? Lehet terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Ma délután Megjött egy kicsit, de reggel óta aluszékonyságom van, mikor 2körül felkeltem anyira rosszul voltam hogy még a róka is kijött. Azóta is nagyon szédülök. Védekeztünk a párommal de kiszakadt a gumink kb pé idején. Sztetek érdemes tesztet venni?2015. máj. 19. 15:21
2/8 anonim válasza:
Mindenképp érdemes, ha terhesség miatt jött rókakoma, és társai, akkor már kimutatja...
3/8 A kérdező kommentje:
De ugye meg is jött bár nem nagyon. Ja és amit elfelejtettem, hogy kb 1 hete be vannak indulva a cicijeim, fájnak meg feszítenek és érzékenyek. Ebben csak azt nem értem hogy nem szokott ilyen lenni. Az kisfiammal nem volt semmi tünet. Rögtön elmaradt meg minden
2015. máj. 19. 15:38
4/8 anonim válasza:
Az a kisfiaddal volt. Nincs 2 egyforma terhesség, már ha az vagy.
5/8 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nyugodtan csinálj 1-tesztet!
6/8 A kérdező kommentje:
Csináltam egyet egy fél órája de negatív. Lehet hogy csak reggeliből mutatja ki még csak?
2015. máj. 19. 17:52
7/8 anonim válasza:
Attol fugg. 10es erzekenysegu mar a vart mensi napjan kimutatja, bar neked mar ezekszerint tuneteid vannak. Lehet alnegativ. Ismeteld meg
8/8 A kérdező kommentje:
Reggelivel id megcsináltam, de sajnos az is negatív volt Úgyhogy valószínűleg más okozhatta 😔
2015. máj. 21. 06:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!