Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Vagy mi lehet...

Lehetek terhes? Vagy mi lehet az oka a leírásának?

Figyelt kérdés
Múlthónapban április. 19-e reggel jött meg. Amikor együtt voltam párommal rá kB. 1, 1,5 hétre éreztem a jobb oldalamon erős szúrás egy pontb,de csak pár perces voltak. Majd egyik nap hirtelen rámjött egy szédülés és enyhe hányinger. 5. Napja, hogy késik. Azonban tegnap a munkahelyen reggel erősebb hányingerem volt és minden erőm elhagyott, elsápadtam , egyszerre vert a víz és fáztam, ájulás érzet tört rám. Pár napja pedig fehér folyás van, ami krém szerű. Két napja megy a hasam, de egy nap kB. egyszer. Tesztet nem merek még csinálni, inkább ezt a hetet megvárom.
2015. máj. 19. 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:

szexeltél?

Igen.

Fogamzóképes korú nő vagy?

Igen.

Lehetsz terhes.

2015. máj. 19. 09:01
 2/6 anonim ***** válasza:
5 nap késésnél azért már mutatja a teszt.... egy olcsóbb is ami nincs 1000 ft és mivel itt senki nem lát beléd több értelme is lenne
2015. máj. 19. 09:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze,hogy mivel menő vagyok lehetek terhes..alap dolog! Arra lennék kíváncsi, hogy a leirt tünetek alapján várható-e plusz. Fehér folyás stb... Tesztet még nem szeretnék mert nem akarok csalódni, inkább várnék vele :)
2015. máj. 19. 09:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha most mindenki azt mondja, terhes vagy, és mégse, akkor nem csalódsz?

Tünetek nélkül is lehetnél az, meg ezekkel a tünetekkel sem biztos, hogy az vagy.

2015. máj. 19. 09:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Folyásra, tünetekre nem lehet alapozni.

Első gyerkőc: Vizes folyás, semmi tünet csak nem jött meg, a következő hogy nőtt a hasam, kisfiú.

Második gyerkőc: Krémes fehér folyás, nem jött meg, hányinger, hányás éééés Ő is kisfiú :D

Szóval igen, elképzelhető hogy pozitív lesz a teszted, azért mert szexeltél és nő vagy :). Már egyébként délután is - akár ma - kimutatná.

A tüneteket amúgy be is lehet képzelni.... nekem már többször is sikerült :D

2015. máj. 19. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyébként minél tovább húzod a tesztelést, annál nagyobbat csalódsz ha negatív a teszt....
2015. máj. 19. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!