Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elmúlt 3 hét tünetei...

Az elmúlt 3 hét tünetei alapján lehetséges hogy terhes vagyok? Fura dolgok történnek.

Figyelt kérdés
Április 23-án jött meg utoljára. Május 1-én és 2-án voltunk együtt a barátommal védekezés nélkül. 8-án délután elég kellemetlen tünetek jöttek rám, 3 órán át tartó alhasi görcs, sok fehérfolyás, és egyik pisiléskor nagyon kicsi vérpöttyök voltak a papíron. Viszont azóta, folyamatosan minden nap görcsöl a hasam, hol jobban hol kevésbé, feszítő érzés van benne, olyan mintha bármelyik percben megjöhetne. Szerdán kell megjönnie amúgy, de arra gondoltam csinálok tesztet már holnap reggel. Szerintetek létezik hogy teherbe estem, ha nem is félidőben voltunk együtt?
2015. máj. 18. 19:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet ha nem védekeztetek. Nem törvényszerű hogy félidőben legyen a pé. Szerintem ne tesztelj előtte, inkább hétvégén ha nem jön meg. Akkor több napos késésnél biztosabb eredményt kaphatsz!
2015. máj. 18. 20:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ne tesztelj, szamomra gyanus h meg fog jonni
2015. máj. 19. 11:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi van veled? Baba?
2015. máj. 27. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!