37.1 napközbeni nyelv alatt mért hő mit jelent?
Figyelt kérdés
Elég zavaros számomra ez a hőmérőzés. Vannak akik azt mondják, hogy x fok felett tuti a terhesség, de leginkább azt olvasom, hogy inkább a peteérést jelzi2015. máj. 18. 13:30
1/5 anonim válasza:
Semmit. Napközben mért hő semmit nem jelent. Alvás után reggeli első mozdulattal állandó helyen mért hő, teljes egy hónapos (de inkább hosszabb) adatmennyiségben lehetne mondani valamit. Ez így semmi.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszik 😊 mentek a zold kezek
2015. máj. 18. 14:02
4/5 anonim válasza:
Én pont abban a hónapban kezdtem el hőmérőzni, amikor összejött a babó. Kíváncsiságból mértem este is. 10-16 dpo-n 36,8-9 körül volt a reggeli hőm, este (még fürdés előtt) 37.1-2. A testhő nagyon sok mindentől függ, viszonyítási alapom sincs másik hónapból, de ha babát terveztek, akkor szurkolok, hogy úgy járt, mint én.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszike 😊 Gratulálok Nektek. 😘
2015. máj. 18. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!