Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 37.1 napközbeni nyelv alatt...

37.1 napközbeni nyelv alatt mért hő mit jelent?

Figyelt kérdés
Elég zavaros számomra ez a hőmérőzés. Vannak akik azt mondják, hogy x fok felett tuti a terhesség, de leginkább azt olvasom, hogy inkább a peteérést jelzi
2015. máj. 18. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Napközben mért hő semmit nem jelent. Alvás után reggeli első mozdulattal állandó helyen mért hő, teljes egy hónapos (de inkább hosszabb) adatmennyiségben lehetne mondani valamit. Ez így semmi.
2015. máj. 18. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:

semmit.

[link]

2015. máj. 18. 13:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszik 😊 mentek a zold kezek
2015. máj. 18. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Én pont abban a hónapban kezdtem el hőmérőzni, amikor összejött a babó. Kíváncsiságból mértem este is. 10-16 dpo-n 36,8-9 körül volt a reggeli hőm, este (még fürdés előtt) 37.1-2. A testhő nagyon sok mindentől függ, viszonyítási alapom sincs másik hónapból, de ha babát terveztek, akkor szurkolok, hogy úgy járt, mint én.
2015. máj. 18. 14:31
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszike 😊 Gratulálok Nektek. 😘
2015. máj. 18. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!