Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A napközbeni hő is szamít vmit?

A napközbeni hő is szamít vmit?

Figyelt kérdés
Sziasztok csajok. Tettem mar itt nemregibwn fel kerdest. Mar csak 3 napom van a nem vartig. Ma egesznap megjövős érzés reggel 37.00 volt a hőm. Tudom a napközbeni talan egyatalan nem szamit viszont nem birtam ki most tobb oraja pihentem mar igy gondoltam ranezek most 37.6ot mertem. mit gondoltok? picit visszatert a remenyem :-D

2014. nov. 13. 19:07
 1/2 anonim ***** válasza:
23%
37,6 az magas hőemelkedés, ha fentebb menne lázcsillapító és sok vitamin...
2014. nov. 13. 19:23
 2/2 anonim ***** válasza:
77%
napközben annyit számít csak, hogy ha régóta figyeled, akkor azért látszik, hogy magasabb e. Nekem napközben nem annyi, mint az ébredési, de sosem alacsonyabb annál, szóval azt mutatja kb. hogy melyik fázisában vagy a ciklusnak.
2014. nov. 13. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!