Tudom, hogy a napközbeni hő nem számít, de?
Figyelt kérdés
Mára nem vártam és eddig semmi, most mértem a hőmet és 37.4...számít valamit?2012. dec. 28. 11:41
1/6 anonim válasza:
semmit, a napközbeni hő nem számít, ahogy írtad is. Akármennyi lehetett ettől függetlenül a reggeli hőd.
2/6 anonim válasza:
Hát nálam számított!A lányomnál mikor terhes voltam napközben is fent maradt.És hosszú hónapok alatt figyeltem magam a ciklusom,és napközben is mértem a hőmet és bizony megfigyelhető a változás.napközben mért is leesett pár tized fokot nem várt előtt mindig tudtam meg fog jönni.Lányommal nem esett le 37 alá.Lehet hogy ez nem mindenkinél működik,de én ezt így figyeltem meg.Mivel most is rajta vagyunk a babán minden hónapban figyelem napközbenit is.És eddig mindig úgy volt tudtam meg fog jönni...Most holnapra nem várom még nagyon biztató a hőm, a napközbeni is!!!Ezért reménykedek!!Sok sikert neked!!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 2.ik válaszoló, neked mennyi most a hőd? A 37.4 jónak számít szerinted?
2012. dec. 28. 12:28
5/6 anonim válasza:
Az tény, hogy a hőgörbédet a reggeli hőd alapján kell vezetni, de én megfigyeltem, hogy luteális fázisban napközben is mindig 37 fölött van a hőm. Ha mondjuk este leesik, akkor általában másnap meg is jön reggel.
6/6 anonim válasza:
2. vagyok.37.4,37.5,37.2 ilyeneket mérek.és ahogy az elöttem szóló írja.nálam először elkezd ingadozni még egyszer kétszer felmegy 37 fölé,de akkor már tudom hogy...aztán már egyáltalán nem megy fel 37 fölé akár hámyszor mérem és akkpr másnap megjön...lehet,hogy nem számít de ez nálam több éves tapasztalat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!