Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A hüvelyben vagy a nyelv...

Arika88 kérdése:

A hüvelyben vagy a nyelv alatt mért hőmérséklet a pontosabb?

Figyelt kérdés
A nyelv alatt mérem mindig kevesebb,mint a hüvelyben.Miért?Melyik a valós?
2015. ápr. 25. 15:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Végbélben pontos.

A nyelv alatti hőmérés bizonytalan eredményt ad, mert ahogy lélegzel, hűti a hőmérőt is a beáramló levegő.

2015. ápr. 25. 16:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem a hüvelyi mérés vált be. Ott a legmagasabb a hő, de megbízható eredményt ad a görbe vezetésénél.
2015. ápr. 25. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, mivel az értékeket EGYMÁSHOZ kell viszonyítani. Így csak az a lényeg, hogy mindig azonos helyen mérd a maghőmérsékletet (szájban, végbélbe, hüvelyben).
2015. ápr. 25. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
huh, én még nem is hallottam a 35 évem alatt arrol, hogy huvelyben is néznek hot
2015. ápr. 25. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:

A nyelv alatt mért érték mindig kevesebb, mert a száj nyitottabb a külvilág felé. Kevesebb lesz a ciklus első felében is meg a második felében is. De nem érdekes hogy melyik a kevesebb, az az érdekes, hogy értékelhető görbét kapsz evagy sem.

Én nyelv alatt mértem, és nagyon szépek voltak a görbék, úgyhogy érdemes először úgy próbálni. Ha mélyen nyelv alá teszed, becsukod a szád és az orrodon lélegzel, kizárt hogy bármi hűtené. Ha nyelv alatt mérve mégsem kapsz értékelhető görbét, még mindig áttérhetsz a hüvelyi mérésre.

2015. ápr. 26. 02:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!