2. napja késik, mellem feszül, és iszonyatosan bírok fázni, szerintetek van egy kevés esélyem? 5. e volt ovu 3. -án 4. -én voltunk együtt. Hőm nyelv alatt 37.1?
Csinálj reggeli vizeltből tesztet.
De amúgy a tüneteid simán utalhatnak arra, hogy elkaptál valamilyen fertőzést. Ugyanis fertőzés befolyással lehet a ciklusra, tehát akár késhet is a vérzés tőle, illetve okozhat hidegrázást, hőemelkedést. A mellfeszülés is éppen utalhat arra, hogy meg fog jönni a vérzésed.
Szóval kétesélyes. Vagy terhes vagy, vagy nem.:)
Csinálj tesztet, az a biztos, de azért ne éld bele magad semmibe.
Hát ha nem védekeztetek és késik akkor persze van esély. De a fázás szerintem pont nem tipikus terhestünet, én mióta terhes vagyok pont hogy olyan meleg vagyok mint egy keltető.
Nem lehet hogy valami megfázás? Nálunk az egész család beteg.
"..mádom ha kérdés nélkül lap van osztva..26 fele a 13 5+13 nálam 18 ;)"
Hoppá! A szokásos tévhit! Nem "középidőben" van az ovu, hanem kb. 14 nappal a következő menstruáció előtt.
Tehát nem 26/2, hanem 26-14=12! Hogy értsd: ha 32 lenne, akkor se 32/2 lenne, hanem 32-14.
;)
Mondjuk neked ez most éppen jó, mivel 3-án, 4-én voltatok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!