Terhes vagyok, mikor menjek nőgyógyászhoz? Tegnap előtt lett pozitív a tesztem.
Én a helyedben a jövőhéten menné először.Addíg úgysem lát semmit a doki csak a vastagabb nyálkahártyát.
A pco-val kapcsolatban majd a doki felvilágosít akkor ha mész.
Gratulálok!
szia, GRATULÁLOK!!
bocsi,hogy offolok, de én is Pco-s vagyok,mióta kezeltek és mivel? természetes úton fogant a babód?
Azt mondják az orvosok, hogy hat hetes korban érdemes először menni, mert akkor már lehet szívhang is.
De én is elmennék a helyedben hétfőn!!!
Gratulálok
Köszönöm:))))
Természetes úton igen:)
1 évig mindenféle orvoshoz jártam,de senki nem csinált semmi jót, aztán a háziorvosom ajánlotta a MensMentis kft-t.Bejelentkeztem hozzájuk.Volt vérvétel,cukorterhelés minden. Dr.nő írt fel Meforalt inzulinra.Igy 22 napi szedése után terhes lettem.Egyébként semmi rossz eredményem nem volt.Minden véreredményem jó volt, az inzulin is határértéken belül volt csak mégis magasabb.
én szptember óta szedem a metformint,de még semmi:(
de Te vagy a +példa!!!!!!!!!
amúgy neked volt gond a ciklusoddal, nekem elég gáz,70-80 naposak voltak, de most már javul, "csak" 40!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!