Petefészek cisztával lehet baba?
Szia.Az első terheségemnél nekem is cisztás volt a p.fészkem,kaptam rá gyogyszert,vissza kellett mennem,hogy megnézzék mi a helyzet oda bennt.Akkor azt mondták,hogy lett egy jó nagy amit lehet megkell műteni,de várjunk még vele akkor azt mondta a doki.2hét múlva kellett visza mennem akkor már nem cista volt,8hetes terhes voltam :)
Ez volt 10éve..Most babát várok,policistás volt a p.fészkem,kaptam rá gyogyszert,aztán clostilbegytet kellett szednem 5napig 1szemet.Az első hóban össze jött a baba :) Most vagyok a 31hetembe :)
Minden esélyed megvan,minden jót kívánok,és mielöbbi babázást...
Tavaly Decemberben nekem is jo egy centis cisztat allapitottak meg a jobb petefeszkemben.A regi allaspontok azt mondtak, akkor nem eshetsz teherbe. Anyukam mondta is hogy na jo fogamzasgatlotok van megint...Aztan januarban teherbe estem(az mas kerdes,hogy nem maradt meg:( ). Olvastam, hogy David Backham felesege is cisztakkal kuzd es harom fia van. Ha nem nonek meg nagyra, hanem kifakadnak, akkor nem veszelyeztetik a teherbeesest. Ha megno akkor mar baj van, mert arthat a petefeszkednek. :(
Azt mondjak a csipkebogyo tea, udito, stb. segithet a megelozesben. Ez nem tudom hogy igaz-e?
Jobbulast kivanok!
Elozo valaszolo vagyok, ne haragudj, csak most lattam az irasod, a focimet olvastam csak es utana irtam, most latom a cisztad meretet. Nem adtak valami gyogyszert, hogy osszehuzodjon?
Legyel ovatos, ne hajolj le hirtelen, ne csinalj hirtelen mozdulatokat, mert a ciszta kepes megcsavarodni es akkor borzasztoan faj. Sajnos nekem volt olyan es olyan volt mintha kest szurkalnanak beled, ugy faj.....
Gyors jobbulast kivanok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!