Érettségi stressz miatt késhet a mensi?
Figyelt kérdés
Mindig védekezünk (óvszerrel), de már egy hete késik... Nagyon be vagyok parázva2015. máj. 7. 23:20
1/9 Jázi :) válasza:
Igen, de ha meg akarod nyugtatni magad csinálj egy tesztet :)
2/9 anonim válasza:
Mindenről az a kib*szott érettségi tehet! :@
3/9 anonim válasza:
Ugyan ,dehogy késhet ez miatt,tuti terhes vagy! Bakker,gondolkozol? Ha nem lyukadt ki a gumi akkor,hogyan lennél terhes? Valòszìnű a stressz okozza,de az tesz rá még egy lapáttal,ha ezen is eszed magad. 19/L
4/9 anonim válasza:
igen,de csak akkor ha emeltszintűt teszel valamiből!
5/9 A kérdező kommentje:
Olyan kis szarkasztikusak vagytok, hahhaha!
De ez komoly para.
2015. máj. 7. 23:51
6/9 anonim válasza:
nekem anno Nagyon elhúzódott asszem ki is maradt egy hónap. ez van.
7/9 anonim válasza:
18 évesen nem tudod azt, hogy a stressz nagyban befolyásolja a hormonháztartásodat?
Bocsi, de ez eléggé ciki!
Védekeztetek? Igen.
Épp maradt az óvszer? Igen.
Nagy stressz ért téged? Igen.
Akkor mitől parázol úgy őszintén?? (Bioszból remélem nem érettségiztél ezek után.)
De ha tovább parázol, akkor még késni fog.
Nyugodj meg szépen, lehet, hogy 1 hónap ki fog maradni, majd megjön a következő hónapban. :)
8/9 anonim válasza:
Nekem életem során kétszer késett a menzeszem nem terhesség miatt:
1. Nagyon stresszes időszak
2. Valamiért elbambult a soros petefészkem és nem működött abban a hónapban. Se előtte, se utána nem történt ilyen, azóta se tudni, akkor mi okozta.
9/9 anonim válasza:
Annak idején érettségi idején nekem is kimaradt egy hónap. Ráadásul fogamzásgátlót szedtem, és még hánytam is le is fogytam érettségi előtt és alatt 10 kg-t. Aztán meg lett az a köcsög bizi és utána minden visszaállt a régi kerékvágásba és nem voltam babás! Szerintem csak a stressz miatt van. ha védekeztetek nincs baba, ne aggódj! Sok sikert az érettségihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!