Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikrohamokat kiválthatott...

Pánikrohamokat kiválthatott az első barátnőmmel való szakítás + érettségi stressz? (kb.2 éves kapcsolat, azóta sem volt barátnőm)

Figyelt kérdés

Amikor be kell menni Pestre sokszor rosszul érzem magam. Gyorsan ver a szivem, olyan érzés mintha megijesztenének időközönként. Minden olyan nagy olyankor, elveszettnek érzem magam, úgy érzem ott esek össze. Másnak is volt ilyen? Tippek?

Lehet hogy egy barátnő sokat segítene a helyzetemen?

2014. szept. 3. 18:47
 1/2 anonim válasza:
Ez még nem feltétlen pániroham. Tudom miről beszélek. Egy ex-pánikos
2014. szept. 3. 18:54
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Igen nekem is hasonló problémám van,de én nem gondolnám hogy ez pánikroham.

Leírom a saját tapasztalataimat hátha valami neked is bejön.

Amit én tanácsolni tudok, és tényleg beválik hogy nem szabad befordulni (mert az még jobban előhozza ezeket a rosszulléteket) menni kell barátokkal, haverokkal bulizni szórakozni elengedni magad.Az elején nagyon nehéz de ha ráveszed magad ez működő lehet.

Nekem az a féle hit is segít hogy ennek biztosan így kellett történnie, ez kicsit segít elfogadni, feldolgozni.

Meg idő.Gyűlölöm mikor ezt mondják, de igaz!

A másik: én reggel vagyok rosszul, általában úgy ébredek.Erre még nem találtam megoldást, de írtam egy kedves ismerősömnek aki pszichológus hogy tudnánk-e beszélgetni.Ezen kívül nyugtató jellegű teát iszok és el akarok kezdeni jógázni.(a futást/sportot sokan tanácsolták de nekem nem vált be)

Az utolsó kérdésre válaszolva, ezt te érzed, én például úgy érzem képtelen lennék most úgy szeretni valakit mint a volt barátomat, viszont tény hogy egy új szerelem elhomályosíthatja a régit.

Remélem valamennyire tudtam segíteni.

2014. szept. 5. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!