Ma a 6. napja h késik a menzim. Semmi jele annak h meg akarna jönni. Az utolsó április 4. én volt. Egy két pár másodperces szurklások vannak. és ennyi. Mikor érdemes tesztet vegyek v dokihoz elmenni?
Figyelt kérdés
2015. máj. 7. 16:11
12/28 anonim válasza:
Igaza van, a reggeli első vizelet a biztos.
13/28 anonim válasza:
Reggeli elso vizelet lenne az idealis. Szurkolok!
14/28 anonim válasza:
Én se reggeli elsőből csináltam hanem este. Egyből mutatta. nekem is 6 nap késés után
16/28 A kérdező kommentje:
hát lányok ez negativ...és amilyen mákom van ma vagy a hétvégén meg fog jönni sztem a hétvégén...álltalában igy van mindig ha tesztet csinálok...megvan a negativ es ra 1 v 2 napra megjön...de ha hetfőig nem jön meg akkor megyek dokihoz...volt már olyan aki esetleg előváladéktol esett teherbe? mert mondom h nálunk időzités alapján működik a sex...
2015. máj. 8. 06:27
19/28 A kérdező kommentje:
Mind1 ez van de sztem hétfőn megyek dokihoz...de volt aki azt mondta h a 10 napot várjam meg...nem értem miért nem jön meg ha a teszt is negativ...korai még vagy rossz tesztet vettem? semmi jele h meg akarna jönni...
van esély rá h elő válaéktol legyek babás??
2015. máj. 8. 07:46
20/28 anonim válasza:
Háát elvileg előfordulhat, de ritka. Nekem volt ismerősöm, aki terhes volt, de egyik nap totál negatív volt a teszt, másnap is csak iszonyat halvány. Tesztelj egy másik teszttel.Hátha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!