Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 9 hónapos a fiam, és megint...

9 hónapos a fiam, és megint szeretnék terhes lenni, miért?

Figyelt kérdés
kb 2-3 hónapja alig várom hogy újra kismama legyek, hogy szülhessek és pici babázhassak. de mért? a fiam egy csodálatos gyerek, és mindig is kb 3év korkülönbséget szerettem volna, erre meg ez. rengeteget gondolkodok rajta, ezzel álmodom, stb. voltatok így?
2015. máj. 7. 06:08
 1/10 anonim ***** válasza:
41%
Normalis vagy ez. Ha nincs akadalya miert ne? Nalunk 19,5 hi a kirkulonbseg. A kezdeti idok nehezek voltak, de mara annyira osszenottek,hogy nagyon. Ek sem tudom kepzelni, hogy mi lenne veluk egymas nelkul. En most varom a harmadik babat. Itt 22 honap lesz a masodik korkulonbseg.
2015. máj. 7. 06:52
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
En megertem. 9 honapos a kisfiam es pocakban a kisteso.. eloszor elegge megijedtem, de kis korkulonbseget szerettunk volna, ugyhogy tokeletes lesz igy.
2015. máj. 7. 07:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele! :) 9,5 hónapos a kisfiam és már egy ideje ezen agyalok. A párom még nem szeretne, így nálunk ez sajna nem lehet. de én jövő januárban szeretnék belevágni a "kistesó projektbe", eddig a párom is benne van, aztán majd kiderül. De én sem szeretnék nagy korkülönbséget. Szóval szerintem normális dolog. Én mióta szültem nagyon hiányzik a pocakom, hogy érezzem hogy valaki mozog belül, és szeretném újra átélni. Nem egy ismerősöm is így van vele. Szóval hajrá! :)
2015. máj. 7. 08:42
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez természetes érzés. Ahogy a lányom kinőtt a babakorból, én is már újra a pici babákat nézegettem az utcán/bevásárlóközpontban, és ábrándoztam arról, de jó lenne újra egy ilyen kisbaba anyukájának lenni. Végül nálunk 2 év kilenc hónap lesz közöttük, de így is aggódom kissé, hogy bírok majd el egy ovissal és egy újszülöttel :-)
2015. máj. 7. 10:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát ez az..nekem is van eggy 8 és fél hónapos kislányom és nekem is sürün megfordul a fejemben ez a kérdés.De néha ugyérzem hülye vagyok mert borzaszto nehéz szülésem volt,azthittem nem élem túl.A kislányommal azóta is sokat szenvedek mert nagyon hozzám van szokva és nem lát nélkülem..a házimunka is alig megy hát hova vállaljak még 1 gyereket!?Aztán meg jön ez az érzés hogy de igenis szeretnék mindezek ellenére merthát nincs 2 egyforma..ugyhogy nem vagy egyedül ezzel! :)
2015. máj. 7. 12:07
 6/10 A kérdező kommentje:

köszönöm nektek :) akkor megnyugodtam :)

nekem szerencsém volt, a terhesség is, a szülés is jó volt, sok gond nincs a fiammal, tehát elbírnék még egy picivel. a fiamra is 2.5 évig vártunk. remélem most nem kell olyan sokat.

2015. máj. 7. 14:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele. De már akkor is, amikor fél éves volt a picim. Azt hiszem még alig múlt 10 hós talán, mikor azt hittem, hogy babás vagyok, de végül megjött. Akkor nagyon el voltam keseredve, és a párom is mondta, hogy ő még nem szeretne, és így félretettem ezt. De most, hogy elmúlt kettő a fiam, ismét előkerült a téma, és végül a párom is arra a következtetésre jutott, ha jönni akar, hadd jöjjön. Nem görcsölünk rá, nem tervezzük.

Most nagyon nehéz mert az ismeretségi körben hárman is terhesek, én pedig már annyira vágyom egy kisebb babára(nem mintha a fiam nem imádnám szeretném, de őt csak akkor szabad ölelgetni, ha éppen nincs "dóga")

2015. máj. 7. 15:17
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem mi nők,anyák nem tudjuk meghatározni,hogy miért is??? Csak érezzük azt az érzést. Vagy van valamelyikőtök esetleg aki meg tudja mondani,szavakkal leírni a miértjét?? :) Nekem van egy 7 éves egy 6 éves lányom,van egy 4 és fél hónapos kislányom. De nagyon szeretnék még egy gyerkőcöt. Nem tudom elmondani a miértjét! Csak érzem,hogy lesz még és szeretném is,hogy legyen még. Akinek mondtam,hogy kis korkülönbséggel szeretnék még babát teljesen hülyének néznek,hogy minek mikor itt a pici. Mondom nekik,hogy ezt érzem. Ezt sugallja valami felém,hogy KELL MOST! Én sem értem... mikor itt a picim..
2015. máj. 7. 15:20
 9/10 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Még annyit,hogy szerintem azért "is" érezzük ezt,mert némelyikünkben erősebb az anyai ösztön.. :)
2015. máj. 7. 15:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Én sem tudnék válaszolni a miértjére, csupán azt tudom, hogy szeretném. Nem főként magam miatt, persze magam miatt is, de a fiamnak nagyon szeretnék egy testvért. Szokta látni ismerős fiait, és volt már, hogy megkérdeztem, hogy szeretne-e kistesót, és rávágta, hogy igen. /Persze titokban reménykedem, hogy sikerül összehoznunk egy lány unokát apósomnak, mert mindig is szeretett volna kislányt, de ha fiú lesz, az sem baj/
2015. máj. 7. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!