Becsaphat a testem?
Figyelt kérdés
Ha voltak ovura utaló jelek mint pl: enyhe petefészek körüli fájdalom, "szépen nyúlós nyák" akkor volt ovuláció vagy pedig becsaphat ez?2015. máj. 6. 22:37
1/7 anonim válasza:
Fajdalmat el lehet képzelni de a nyúlós nyák vagy ott van vagy nincs. Szóval valószínűleg ott körül lehetett ovud ahol gondolod. De pl nekem napokig tart mindig a nyák, most pontosan passz mikor van pé. Valószínűleg utána.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen nekem is napokig tart a nyák a fájalom pedig általában késo este vagy hajnalban van aztán délelőttre elmúlik.. igen valószínű h ezekben a napokban van valamikor. Köszi a választ de igazából arra lennék kíváncsi, hogyha vannak ezek a jelek akkor biztos, hogy megtörtént az ovu vagy pedig becsaphat ez és nem is volt mondjuk ebben a hónapban.. ? Mert sajna volt egy vetélésem és azóta nem nagyon állt helyre a ciklusom :(
2015. máj. 6. 22:45
3/7 anonim válasza:
Én nem merem 100%-ra írni. A petesejt megérett. Max azt tudnám elképzelni, hogy ha valami gond van akkor nem szabadul ki. Erre jó a hőmérőzés, ott látszik, hogy rendben lezajlott-e az ovu.
Egyébként sajnálom a vetélést. :(
4/7 A kérdező kommentje:
Eléggé magam alatt vagyok, mert már 9 hónapja nem jön a babó vagyis jött de..angyal lett :( Egy jó a rosszban, hogy legalább a meddőséget kizárhatom.. Megvárom az 1 évet és doki mert lehet valami gond van a hormonjaimmal:-( Köszönöm szépen!
2015. máj. 7. 00:20
5/7 anonim válasza:
A nyúlós nyákra sem lehet mit adni. Vannak többgyerekes anyák, akiknek soha az életben nem volt ilyen, meg van olyan, akinek szépen nyúlik meg minden peteérés meg sehol.
7/7 anonim válasza:
De miért nem hőmérőzöl? Abból már ki lehet szűrni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!