Lehetseges, hogy 3-4 nappal a megtermekenyules utan a testem jelezze, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Nem terveztunk meg babat,de nem is vedekezunk,es harmadik napja valahogy undorodok a cigitol,ha ragyujtok,felenel elnyomom,a kedvenc borom se csuszik igazan,a tegnapot gyakorlatilag vegigaludtam es aztan az ejszakat is,es valahogy olyan "telinek" erzem magam,es a mehem kemeny es nyomaserzekeny.komolyan,mintha valami gatlofunkcio kapcsolt volna be,de meg alig vagyok par nappal ovulacio utan.2014. márc. 24. 17:18
1/8 anonim válasza:
nem, mivel még be sem ágyazódott. Még csak vándorol a méhed felé , mitán leért (ez kb 5 nappal aktus után van)még ott 2-3 napig nem ágyazódik be csak tovább osztódik és aktus után 8-10 nappal kezdödik meg a beágyazódás. még semmi jele nem lehet.
2/8 anonim válasza:
Semmi nincs kizarva egyebkent fura hogy mar ilyeneket erzel de hat nem mondom hogy nem lehet! Egyebkent terhessegre utalo jelek ezek csak igen koran! Es megtartanad vagy meg nem vagy ra kesz ?
3/8 A kérdező kommentje:
Igen tudom,hogy mindenhez korai,ma a hatodik nap aktus utan(vagy a hetedik,ha a ket nappal ovu elotti jott be).nem korai tuneteim vannak,mint emelyges meg kivanas meg amiket itt sokszor olvasok,csak ez a nem esik jol a rosszalkodas-tipusu ;-) es csak veletlenul figyeltem fel ra, mert szabin vagyok,es lazulast terveztunk,hat nemigen megy.
igen persze hogy megtartjuk,eletem szerelme lenne az apukaja,csak epp nyar vegen gondoltuk,hogy belevagunk es ugysem fog rogton sikerulni,mert boven harminc felett vagyok.
2014. márc. 24. 17:37
4/8 anonim válasza:
"Nem terveztunk meg babat,de nem is vedekezunk"
Látom szeretnél abortuszt...
5/8 A kérdező kommentje:
Dehogy szeretnek abortuszt,te jo eg! Azert nem vedekezunk,mert nem baj,ha jon,csak epp nem szamolgatjuk meg,hogy mikor kell osszebujnunk a baba erdekeben :-)
2014. márc. 24. 19:11
6/8 anonim válasza:
Vannak ősitörzsek, ahol a fogantatás után megérzi az asszony, ha sikeres volt az aktus, szóval semmi nem kizárt...
7/8 anonim válasza:
Anyukám állítja, hogy másnap tudta, hogy teherben maradt... :)
8/8 anonim válasza:
Én is éreztem hogy terhes lettem.6.nap reggel már tüneteim is voltak(szédülés,hányinger)előtte semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!