Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vetélés vagy csak a testem...

Vetélés vagy csak a testem próbálkozik a menzesszel?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Szóval Párommal kistesó projekten vagyunk és november 8-án volt meg utoljára. Aktívan készült a kistesó. Ovulációs kalkulátor szerint próbálkoztunk. Sajnos májusban elment egy 5 hetes babánk. Most pont mikuláskor kellett volna megjönnie, hozzáteszem 3 hete folyamatosan tüneteim vannak, (pocakom felpuffadva, hangulat ingadozás fáradékonyság, hányinger mellfeszülés, ezek soha nem voltak menzesz előtti tünetek) Most 8-án elkezdtem görcsölni kicsit meg vérezni. Bevettem gyógyszert lefeküdtem és el is aludtam. Mikor felkeltem semmi vérzésem nem volt és nem is fájt a hasam (15:00 körül volt) Estére megint elkezdett azóta enyhén, nagyon enyhén vérzek. Viszont a tüneteim megvannak. Persze megyek orvoshoz ha eza vérezgetés elmúlik, de nem tudom, most nagyon bizonytalan vagyok, hogy baba lehet-e még a dologban.
2014. dec. 10. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
A teszt megmondaná. Akkor lenne alapod orvoshoz menni. Ezért érdemes a nemvárt ideje körül tesztelni, mert ha vérzés van, lehet orvoshoz szaladni.
2014. dec. 10. 15:20
 2/10 A kérdező kommentje:

Vérzek 8-a óta enyhén, ez az ami aggaszt, hogy miért?

NEm tudom, hogy mikor teszteljek...

2014. dec. 10. 15:35
 3/10 anonim ***** válasza:
61%
Már RÉG tesztelni kellett volna, ha mikuláskor volt esedékes a mensi.
2014. dec. 10. 15:36
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Mi most mit mondjunk innen?

Vegyél tesztet, pisilj rá. Jesszusom, alig hiszem, h van már egy gyereked, mégis ilyen teszetosza vagy.

Amúgy ha vérzel, az nem jó, és a legjobb eset, ha csak sima menstruáció.

2014. dec. 10. 16:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok teszetosza. És mielőtt elkezdtem volna vérezni 1 halvány pozitív után 3 negatív lett. Viszont nem tudom mire vélni hogy késett (soha nem késett 1 napot sem.)
2014. dec. 10. 16:33
 6/10 anonim ***** válasza:
42%

Gyereket csinálni tudsz, de a biológia nem az erősséged...

Az történt, hogy a megtermékenyült petesejted elkezdett beágyazódni. Elkezdett ezáltal termelődni a HCG, amitől pozitív lett a teszted. De aztán nem sikerült a beágyazódás (vagy kromoszómarendellenesség, stb) miatt elhalt a terhesség, leesett a HCG szint, ezért lett utána 3 negatív teszt.

A mensesed is azért késik, mert egyelőre még magasabb a progeszteronszinted, és ezáltal időbe telik, hogy leváljon a méhnyálkahártya. Lehet, hogy nem is válik le magától. Akkor művileg fejezik be.

2014. dec. 10. 16:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Ok, csinálj még egy tesztet. Ha pozitív fáradj be az ügyletere progeszteron pótlásért. Ha nem, akkor meg nem. Milyen gyógyszert vettél be a görcsre?
2014. dec. 10. 16:39
 8/10 A kérdező kommentje:

6. Köszi de tisztában vagyok vele nem arra voltam kíváncsi, hogy mennyire tudsz minősíteni egy kétségbeesett anyukát, hanem arra, hogy van-e még szerintetek esélye, hogy megmarad a kicsi.

7. Köszönöm a normális válaszodat! Az lesz amit mondtál!!

2014. dec. 10. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha ennyire aggódsz, akkor miért nem mentél el még orvoshoz?

Egyébként is, milyen kicsi? Negatív az utolsó 3 teszted és vérzel!

Én abszolút együttérző vagyok az aggódó hölgyekkel, ha azt látom, hogy tesznek is valamit magukért.

Te mit tettél az elmúlt 2 napban? Tesztelgettél... azon kívül?

2014. dec. 10. 16:46
 10/10 A kérdező kommentje:
3 napja nem mióta vérzek. most teszteltem elment valószínüleg vagy csak valami bekavart ami miatt késik. Ez van. köszi a válaszokat azért
2014. dec. 10. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!