Vetélés vagy csak a testem próbálkozik a menzesszel?
Vérzek 8-a óta enyhén, ez az ami aggaszt, hogy miért?
NEm tudom, hogy mikor teszteljek...
Mi most mit mondjunk innen?
Vegyél tesztet, pisilj rá. Jesszusom, alig hiszem, h van már egy gyereked, mégis ilyen teszetosza vagy.
Amúgy ha vérzel, az nem jó, és a legjobb eset, ha csak sima menstruáció.
Gyereket csinálni tudsz, de a biológia nem az erősséged...
Az történt, hogy a megtermékenyült petesejted elkezdett beágyazódni. Elkezdett ezáltal termelődni a HCG, amitől pozitív lett a teszted. De aztán nem sikerült a beágyazódás (vagy kromoszómarendellenesség, stb) miatt elhalt a terhesség, leesett a HCG szint, ezért lett utána 3 negatív teszt.
A mensesed is azért késik, mert egyelőre még magasabb a progeszteronszinted, és ezáltal időbe telik, hogy leváljon a méhnyálkahártya. Lehet, hogy nem is válik le magától. Akkor művileg fejezik be.
6. Köszi de tisztában vagyok vele nem arra voltam kíváncsi, hogy mennyire tudsz minősíteni egy kétségbeesett anyukát, hanem arra, hogy van-e még szerintetek esélye, hogy megmarad a kicsi.
7. Köszönöm a normális válaszodat! Az lesz amit mondtál!!
Ha ennyire aggódsz, akkor miért nem mentél el még orvoshoz?
Egyébként is, milyen kicsi? Negatív az utolsó 3 teszted és vérzel!
Én abszolút együttérző vagyok az aggódó hölgyekkel, ha azt látom, hogy tesznek is valamit magukért.
Te mit tettél az elmúlt 2 napban? Tesztelgettél... azon kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!