A hsg vizsgálatot csak akkor végzik el, ha több, mint egy éve próbálkozik a pár?
Figyelt kérdés
Nekem most derült ki, hogy szinte biztos, hogy összenövések vannak a kismedencémben (nőgyógyász mondta tünetek és tapintás alapján). Petefészek, petevezeték, méh. Egy éven belül tervezünk babát, de félek, hogy nem lehet. :(
Megcsinálják úgy a vizsgálatot, hogy effektíve még nem próbálkozunk? Vagy esetleg más módszerrel ki lehet-e deríteni, hogy fennáll-e a fent említett probléma?
Volt, akinek hamarabb megcsinálták?
Köszönöm!
2014. márc. 22. 13:00
1/3 anonim válasza:
Tapintás alapján??
Ha ennyire biztos benne, akkor miert akar hsg-t, hisz azzal nem tud mit csinálni az összenovesekkel. Laparoszkopiaval tobbet
2/3 anonim válasza:
Nem a doki akar küldeni hsg-re, csak én olvastam róla, hogy talán... Tapintás alapján mondta, hogy nagyon köteges és 30 év tapasztalat alapján mondta, hogy összenövések lehetnek. :( Azt is mondta, hogy a legjobb kezelési mód a kihordott terhesség, de nehéz lesz. Tudom, nem nekem kellene tippelgetnem, hogy mit csináljak, de nagyon megijedtem. :(
3/3 anonim válasza:
Nekem megcsinálták, de nekem azért mert endometriózisom volt. Magánorvos megcsinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!