Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
8-napja késik a menstruációm, voltunk együtt a barátommal, de oda figyelünk, mert mèg nem állunk készen a gyermek vállalàsra, ő szerinte kizárt a terhesség. Folyamatos fehér folyasom van, előfordul, hogy tùròs állagú, enyhe has alatti fájdalom, plusz picit a derék tajekon is fáj, és survebben megyek wc-be.2015. máj. 5. 17:25
1/8 A kérdező kommentje:
Feszülnek a melleim!!!!!
2015. máj. 5. 17:28
2/8 whitelady1 válasza:
Miért nem tesztelsz egyet? Ha 8 napja késik akkor tuti mutatja ha igen!
3/8 anonim válasza:
Mit jelent nálatok az odafigyelés? Milyen védekezési módot alkalmaztatok?
A tüneteid terhességre utalnak, egy terhességi teszt a nap bármely szakában ki fogja mutatni, mi a helyzet!
4/8 A kérdező kommentje:
Hogy kell tesztelni irjatoj le légyszíves
2015. máj. 5. 18:07
5/8 anonim válasza:
Bemész egy drogériába vagy gyógyszertárba és veszel egy terhességi tesztet.
Hazamész, belepisilsz egy kis pohárba, majd belemártod a tesztet 2-3 mp-ig, leteszed egy vízhatlan felületre és megnézed 10 perc múlva, hogy hány csík van rajta. Ha kettő, terhes vagy, ha egy, akkor nem. De mindez le van írva a terhességi teszt használati utasítására is. Menj és vegyél egyet!
6/8 anonim válasza:
Lehet valami gyulladás lesz ez inkább, ha a folyás túrós állagú. veszel egy tesztet, belepisilsz mondjuk egy műanyag pohárba a nyílig belemártod a tesztet max 10 mp-ig és vársz
8/8 A kérdező kommentje:
Vettem tesztet, csak kivancsi voltam megis, mert meg sosem csináltam, meg csináltam es negativ lett, de ha pár nap múlva semmi, akkor csinálok megegyet, es jelentkezek, köszönöm a segítséget, lehet csak felfazas miatt, vagy az utóbbi időben több volt a stressz az átlagnál, es az is okozhatja.
2015. máj. 5. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!