Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Szombaton voltam házibuliban és nem nagyon emlékszek de egy sráccal lefeküdtem nagyon részeg voltam és nekem ez volt az első és csak betette..kérdeztem tőle utána hogy védekezett-e és azt mondta hogy nem

2015. máj. 3. 15:32
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ezt a kérdést még mindig nem ide kell írni.
2015. máj. 3. 15:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen. Lehetsz. Vegyél tesztet.
 3/11 A kérdező kommentje:
bocsánat:(
 4/11 anonim válasza:
Természetesen lehetsz terhes a védekezés elmulasztása esetén. Főleg mivel semmire nem emlékszel el is élvezhetett benned a srác. Javaslom menj el dokihoz és írass föl 72 órás tabit. Továbbá nemibetegségek is jelen lehetnek. Máskor kicsit óvatosabban.
2015. máj. 3. 15:35
 5/11 anonim válasza:
0%
Nem hiszem hogy az lennel, de ha nagyon felsz, nogyogyasz irhat fel neked esemeny utani tablettat, bar az nem keves penz, de szerintem csak jo, ha van.:) (4-8000 ft kozott van)
2015. máj. 3. 15:35
 6/11 anonim válasza:

Házibuliban piás voltál és nem emlékszel semmire?

Piásan megdugott valaki és nem is védekeztetek?

Jobb lesz ha keresel egy nevet a kicsinek, ügyes vagy!!!

2015. máj. 3. 15:37
 7/11 anonim válasza:

Persze lehetsz.

Máskor is ennyit igyál.

Hadd legyen szép nagy családod

2015. máj. 3. 15:38
 8/11 A kérdező kommentje:
nem élvezett belém!
2015. máj. 3. 15:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
De attól még lehetsz terhes. Az előváladékban is lehet sperma. Szerintem szerezz be esemény utánit. Az a legbiztosabb.
2015. máj. 3. 15:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem élvezett beléd, ha nem emlékszel mindenre, arra sem, hogy húzott-e óvszert. Irass fel nagyon gyorsan 72 órás tablettát és vedd be. Ne játssz ezzel. Inkább a tabletta mint egy nem kívánt terhesség. Legalább most józanul legyen már eszed, és ne magad nyugtasd azzal, hogy nem élvezett beléd, amikor képszakadásig ittad magad...
2015. máj. 3. 16:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!