Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Több mint egy hete késik a mensim és fogamzásgátló tablettát szedek. Hormon gondok miatt írták fel mert volt hogy a gyógyszer előtt nem jött meg 5 hónapig. Na most a gyógyszert 2 nap úgy vettem be hogy éjszakás voltam és elfelejtettem de reggel mikor hazaértem pótoltam is. Most kapom az ívet drága anyósomtól mert ő pont nem tőlem akar unokát. Tesztet ma veszek holnap tesztelek csak kíváncsi vagyok ti mit gondoltok. Hozzáteszem semmi tünetem nincsen

2015. máj. 4. 08:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Persze tesztelj, de a fogamzasgatlo nem jo a hormon problemakra. Igen megjozza, de csak megvonanos verzes es elnyomja a sajat hormonjaidat, meg azt is mi mukodott eddig. Mikor abbahagyod majd rosszabb lesz mint elotte. Meg akinek pontos az is fel ev es egy ev mire talan vissza all.

En mar fel eve szenvedek bogyo utan es szornyubb mint elotte. Mos mar pecsetelo verzesem is van ovu utan vegig mig megjon. Elotte ilyen nem volt. En nem szednem.

2015. máj. 4. 08:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj csak a gyógyszertől van mensim rendszeresen. Illetve most ugye nincs és én inkább attól félek valami bajom van mint attól hogy terhes vagyok. Bár ha netán terhes lennék a szüleim szivesen dogadnák. A gyerekgyűlölőt meg itt hagynám :D
2015. máj. 4. 08:17
 3/8 A kérdező kommentje:
Fogadnák * bocsii
2015. máj. 4. 08:18
 4/8 anonim ***** válasza:

Ertem. Teszt nelkul nem tudjuk h van e baba, de mondom, hogy a gyogyszer melletti mensi nem mensi!!!! Ugyan ugy nincs ovulacio mint elotte es ugyan ugy nem mukodik a hormonhaztartasod mint elotte es utana csak rosszabb lesz.

Kul epp ezert nem hiszem h van baba. Az 5 honap mensi nelkul azert volt mert nem volt ovu.

Anyosodnak mi baja veled? Tenyleg anyosod vagy csak ugy hasznalod a kifejezest? Hazasok vagytok? Amugy semmi koze ahhoz h a fianak kitol lesz babaja. Parod orulne?

2015. máj. 4. 08:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Élettársam van és anyósnál lakunk. De oly annyira boszorka hogy mikor ez a gond kibukott ellopta a gyógyszerem hogy elolvassa a tájékoztatót inkább mint hogy elkérte volna
2015. máj. 4. 08:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Hat sztem koltozzetek. A kapcsolatotok is jobb lesz egymassal es anyossal is. Tapasztalat. Miota nem lakumk egyutt semmi problema. :)
2015. máj. 4. 08:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Azon vagyunk mert kibírhatatlan lassan
2015. máj. 4. 08:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Na nekem nem tudja anyósom, hogy hol tartom a fogamzásgátlóm, de érdekes mód mindig tudja mikor fog, mikor kell megjönnie az aktuális havimnak. Kiakasztó tud lenni néha. Amúgy előfordúlhat, tesztelj :)
2015. máj. 4. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!