Forevernow kérdése:

Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Február óta csak megszakítással védekezünk. Márciusban két héttel korábban jött meg és a szokásosnál hamarabb elmúlt (addig mindig kiszámítható volt). Április elején több nap is rosszul voltam, csináltam tesztet, ami negatív lett. Aztán megint megjött, de ismét korábban és rövidebb ideig tartott. Április eleje óta egyre gyakrabban vagyok rosszul, fejfájós lettem, olyan szagokat megérzek. amiket eddig sose, a hangulatom is rapszodikusabb lett, a bőröm meg nagyon bezsírosodott. Ti voltatok így? Valami más lehet a háttérben?
2015. máj. 2. 16:08
 1/1 anonim ***** válasza:
Más lesz a háttérben. A rosszullét negatív teszt mellett biztos hogy más miatt van, a mostaniak is szerintem más miatt lesznek de ha bizonytalan vagy el lehet lőni egy tesztet.
2015. máj. 2. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!