Ettől lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Még szűz voltam és lefeküdtem egy sráccal de kb összesen 5-7 percig csináltuk, védekezés nélkül. Így teherbe lehet esni?2015. máj. 2. 18:32
2/12 anonim válasza:
ha beléd lőtte az ikráit akkor ja
5/12 A kérdező kommentje:
De nem élvezett belém, és lehet átse szakadt a szűzhártyám, mert a másodiknál véreztem csak.
2015. máj. 2. 18:35
6/12 anonim válasza:
ha nektek ez megéri....
én nem értem miért kell ekkora kockázatot vállalni
7/12 anonim válasza:
ha nem élvezett beléd akkor nem, viszont az előváladékban is lehetnek "gyerekek" :D 15/L
8/12 anonim válasza:
Szex közben nem csak a csajból jön sikosító anyag. A fiú farkából is jön ki valamennyi. És bizonyított tény,hogy előfordulhat benne sperma. Ha viszont az alatt az 5-7 perc alatt ő elélvezett benned,és ennyi idő alatt simán el is lehet,akkor igen,simán teherbe eshetsz. Itt innkább az a fontos,hogy ez a szitu a havi vérzésed után mennyivel történt. Ha 10-12 nappal,akkor megnyugodhatsz,ha később,akkor van okod izgulni.
9/12 anonim válasza:
A szűzhártya nem fogamzásgátló. Simán lehetsz terhes, ha még belefér a 72 órába írass fel eseményutáni tabit, ha nem akkor kezdd el nézegetni az akciós babaruhákat.
10/12 anonim válasza:
"Ha 10-12 nappal,akkor megnyugodhatsz"
Ne mondj már ekkora baromságot, mert még elhiszi!
A "számításodnak" ugyanis semmi alapja. Nem a menstruáció kezdetétől, hanem a következő menstruációtól visszafelé lehet az ovuláció időpontját belőni. Ugyanakkor egy még bizonytalan ciklussal rendelkező tininél egyébként se lehet az ovuláció időpontjára becslést adni.
Kérdező!
A szűzhártya a hüvelybemenetedtől pár millire van, NEM hermetikusan zár, eleve van rajta egy vagy több lyuk, valamint rugalmas és nem mindenkinél vérzik. Nem véd a teherbeeséstől.
Igen, lehetsz terhes az előváladékban lévő hímivarsejtektől.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!