Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hömérözéses módszert rosszul...

Hömérözéses módszert rosszul alkalmazom?

Figyelt kérdés
pár hónapja mérem minden reggel6-kor a höme.de sajna nem változik nagyon az érték.mindig36.6 36.8között mocorog.semerre más merre.probáltam már zárt szájjal,majd elaludtam akkor félig nyitott szájjal nyelv alatt.mit csinálok rosszul.a hüvelyváladékom is figyelem.az teljesen ok.van száraz,tojásfehérje szerü nyulos,sürübb krémesebb,vizes váladékaim.mivel a ciklusom elég pontos,jegyzeteléseim szerint ezek is azonos idöben történnek menzesz alatt.de a hömmel mi van?
2015. máj. 3. 06:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Rögtön ébredés után méred? Nem kelsz fel előtte?
2015. máj. 3. 07:47
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt ki kell tapasztalni.

Pl. sokan eskusznek a digitalis lazmerore. Nekem meg pont az nem jott be. Arrol nem is beszelve, hogy elkezdett csalni, ha merult az elem. Es sosem tudhattam, hogy mikor kezd el merulni. Hetente cserelgettem elemet.

Probaltam digivel nyelv alatt is, huvelyben is (nyilvan nem egy cikluson belul), 5 pecig, de nem jott be.

Az analog higanyos homero viszont verhetetlen nalam. 14 percig volt a honaljamban, es tankonyvi gorbeim lettek.

2015. máj. 3. 12:47
 3/4 A kérdező kommentje:
van hogy elöbb ébredek,de nem kelek ki az ágyból max forgolodok,s várom a 6órát.higanyos hömérövel mérek 5percig nyelv alatt.elég nehéz szájjal tartani a lázméröt,igy ha bepihizek észrevetten kinyilt a szám nem tudom ez befolyásol e.illetve sokat mocorgok ágyba,ha elöbb ébredek s nem vagyok álmos.hónaljba is pontos?azt nem tudtam.
2015. máj. 3. 13:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Abban a pillanatban kell merni, amint felebredsz, mert ha mar ebren vagy, akkor megy feljebb a höd :) Föleg ha forgolodsz is. Ha olyan 1 ora ingadozas van az ebredesek között, az meg nem baj. Tehat ha egyik reggel 5.30kor, maskor meg 6kor mered, aztan 6.30kor, az meg nem mutat akkora ingadozast. En szajban nyelv alatt merem, es sikerül.
2015. máj. 3. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!