Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki elmagyarázná érthetöen,...

Valaki elmagyarázná érthetöen, hogy hogy is müködik ez a hömérözéses dolog? Hogy tudom megállapitani belöle, hogy terhes vagyok e?

Figyelt kérdés
2009. jan. 31. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
ez csak arra jo hogy megnézd van e peteérésed!vannak akik aztmondják hogyha baba van akkor feljebb megy a hő!Denálem mindig feljebb megy mikor menzinek kéne jönnie de mégis megjön. Erről ennyit!De amugy ha pét akarsz nézni mindig reggel egy időben mérd hüvelyben ha máshol méred nem mutat pontosat ha felkelés után méred akkor sem met a hő ha járkálsz magától felmegy
2009. jan. 31. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt találsz róla sok hasznos infót, mert ez azért néhány mondatban elmagyarázni. Maga a hőmérőzés nem kevés alaposságot is kitartást igényel. Önmagában a terhesség megállapításának nem biztos módszere, inkább valószínűsíteni lehet belőle a dolgokat. Van akinek a szervezete ebből a szempontból is másképp működik mint a nagy átlag.

2009. jan. 31. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
A mensi előtt vagy közben, vagy rögtön utána esik le a hő, aztán ingadozik egy picit (egy-két tizedet) és peteéréskor hirtelen leesik, aztán a köv. mensiig felmegy 37 körülig (de van akinek 36,5 a max. ez is egyénfüggő). Aztán ha terhes lett valaki, akkor fenn is marad, ha nem kezdődik elölről, szóval mensi előtt, közben vagy után újra leesik, stb... De ebből is látszik, hogy a hőmérőzésből inkább a peteérést lehet megállapítani, és a terhességet csak akkor,ha neked pl. a mensi előtt szokott leesni a hőd. Ha közben, akkor már úgyis megjön, és valószínű, már abból tudsz következtetni, hogy nem vagy terhes. Amúgy ajánlom a ciklus.hu-t, ott könnyű, egyszerű vezetni a hődet. Szerintem érdemes vezetni.
2009. jan. 31. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
21:36-os vagyok, és igen azt elfelejtettem írni, hogy mindig reggel, még az ágyból kikelés előtt mérd. Én nem hüvelyben mértem, hanem nyelv alatt, és tökéletesen pontos adatot mutatott (szerintem), nekem a hüvelyben való mérés egy kicsit furcsa.
2009. jan. 31. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!