Testhő egész terhesség alatt magasabb az átlagnál? Nem annyira értem a hőmérőzéses dolgot! Egész nap magasabb a hő vagy csak reggel, amíg nem kelek ki az ágyból?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 29. 10:22
1/2 anonim válasza:
A reggeli hő számít csak. Nap közben általában magasab. A testhő terhesség végégi igen magasabb. Olyan magas mint a nem terhes nőknél a peteérés után. Csak a terheseknek 8,5 hónapig tart, a nem terheseknek kb 14 napig.
És igen, ne kelj ki az ágyból, mindig ugyanakkor mérj, ugyanott, csipogás utánig ha digitális. Száj, hüvely, végbél, mindegyik alkalmas a mérésre.
2/2 anonim válasza:
Nekem kétszer is leesett a hőmérsékletem, és azt hittem meg fog jönni.. aztán terhes voltam! :) Kérdeztem is a dokit, hogy miért esett le a hőm???? Nem gond ez?? Azt mondta nem. Mikor a 14. napon leesett a hőm, egész nap sírtam és nem értettem hogy velem hogy babrálhat ki az élet ennyire, ugyanis akkor már 1 éve vártunk babára! és mikor nem jött meg 2 nap múlva vettem egy tesztet ami + lett.. A legjobb nyelv alatt mérni, és 15-20 perc éltérés azért lehet a reggeli mérések között, ha nem mindíg pontban ugyanakkor ébredsz! de ennél több ne legyen!! drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!