Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A málnalevélteás vagyok, a...

A málnalevélteás vagyok, a görbe szerint megrepedhetett akkor a tüszőm? Megnéznétek?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem,mert a teát azért ittam,ugyanis felmegyeget mindig a hőm,mintha ovum lenne,de nem marad fent.Mindig leesik 2-3 napont,aztán megint fel,szóval egy nagy cikkcakk zokott lenni,mint ahogy az első megemelkedett napom után leesett,és így zokott lenni végig,míg meg nem jön.De most ott maradt fent,akkor valószínű,most rendes ovulációm volt,ugye?A mensim megjövetelét mikorra ne várjam?Tudtok segíteni?

[link]

2010. febr. 22. 08:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Csak most vettem észre a kérdésedet, hogy kiemelted.

Én a 16. napra tenném a tüszőrepedésedet a görbéd alapján, ennek 8 napja, tehát még 4-6 nap van hátra az első tesztelésig egy érzékeny teszttel.

2010. febr. 27. 17:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Ahogy elnézem az egyik régebbi görbédet, régebben is volt neked tüszőrepedésed, ez egyértelműen látszik.
2010. febr. 27. 17:38
 13/19 A kérdező kommentje:
Szia 2 utolsó,gondolom ugyanaz vagy:)Nem tudom,hogy volt-e a régebbin,de azért az a cikkcakkos izé,meg a mostani nem egyforma szerintem:)A málnalevél előrehozta,és szépen meg is tette a hatást.A többiek 14. napot mondtak,kicsit én is arra hajlok,mert a 12. naptól fájnak a cicik,máskor csak a 17.18. naptól szoktak,miután felmegy a hő,mintha ovu lenne,(vagy volt),nem tudom.Mindenesetre 4-én vagy 6-án kéne kimaradnia,én 6-án szeretnék tesztelni,ha addig nem jön meg,remélem:)Köszi a választ!
2010. febr. 27. 18:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Én is akkor fogok.
2010. márc. 1. 14:28
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia! Én írtam korábban, hogy a málnalevél nem ajánlott. Én is olvastam, nem akartam vele rosszat.

Nem szoktam görbézni, nekem nincs problémám a peteérés terén. Azonnal sikerült eddig teherbe esnem, nekem a megtartással van problémám. Ezért most én is kezdem a teakúrát palástfű és cickafark teákat. Aszerint, ahogy a korábban belinkelt oldalon találtam.

2010. márc. 1. 14:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Előtted írtam. Nekem is ez a gondom. Most szándékosan nem teázok, kíváncsi vagyok, mi lesz.
2010. márc. 1. 14:39
 17/19 A kérdező kommentje:
Sajnos ma megjött,pontosan,ahogy illik,úgyhogy tesztelni nem tesztelek,de valahol egy icipicit örülök neki,mert a teától tök pontosan jött meg,tehát beállt a ciklusom.A teázást folytatom,és a jövő hónapban már nem fogok örülni,ha megjön!De ez már bíztató,hogy 32-35 nap helyett a 28. napon jött!A többieknek sok sikert kívánok!
2010. márc. 4. 10:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de látom, tudsz örülni, hogy a ciklusod beáll. Majd legközelebb össze is jön a baba!:)
2010. márc. 5. 11:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Ma megjött nekem is. Málnalevélteázok mától.
2010. márc. 6. 12:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!