A málnalevélteás vagyok, a görbe szerint megrepedhetett akkor a tüszőm? Megnéznétek?
Azért kérdezem,mert a teát azért ittam,ugyanis felmegyeget mindig a hőm,mintha ovum lenne,de nem marad fent.Mindig leesik 2-3 napont,aztán megint fel,szóval egy nagy cikkcakk zokott lenni,mint ahogy az első megemelkedett napom után leesett,és így zokott lenni végig,míg meg nem jön.De most ott maradt fent,akkor valószínű,most rendes ovulációm volt,ugye?A mensim megjövetelét mikorra ne várjam?Tudtok segíteni?
Csak most vettem észre a kérdésedet, hogy kiemelted.
Én a 16. napra tenném a tüszőrepedésedet a görbéd alapján, ennek 8 napja, tehát még 4-6 nap van hátra az első tesztelésig egy érzékeny teszttel.
Szia! Én írtam korábban, hogy a málnalevél nem ajánlott. Én is olvastam, nem akartam vele rosszat.
Nem szoktam görbézni, nekem nincs problémám a peteérés terén. Azonnal sikerült eddig teherbe esnem, nekem a megtartással van problémám. Ezért most én is kezdem a teakúrát palástfű és cickafark teákat. Aszerint, ahogy a korábban belinkelt oldalon találtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!