A málnalevélteás vagyok, a görbe szerint megrepedhetett akkor a tüszőm? Megnéznétek?
Azért kérdezem,mert a teát azért ittam,ugyanis felmegyeget mindig a hőm,mintha ovum lenne,de nem marad fent.Mindig leesik 2-3 napont,aztán megint fel,szóval egy nagy cikkcakk zokott lenni,mint ahogy az első megemelkedett napom után leesett,és így zokott lenni végig,míg meg nem jön.De most ott maradt fent,akkor valószínű,most rendes ovulációm volt,ugye?A mensim megjövetelét mikorra ne várjam?Tudtok segíteni?
Azért emeltem ki,mert válasz nem érkezett,csak egy kérdés:)Hátha valaki nem olvasta.Görbém most:
Sziasztok!
Én azt olvastam, hogy a málanlevél teát nem szabad alaklmazni teherbeesés előtt, mert az tágítja a méhet, ami jelen esetben nem jó. A terhesség utolsó heteiben jaánlott a fogyasztásuk. Egyébként azt hiszem ezen az oldalon is fent van: [link]
És nagyon sok egyéb fogamzsát segítő tipp. Én most állok neki egy ilyen tea kúrának, és majd csak 3-4 hónap múlva kezdünk aktívan próbálkozni.
Szia utolsó!
Íme egy gyógynövény honlapról másoltam:
"Terhesség előtt, a málnalevél tea a peteérést támogatja, a petesejt minőségét, a hüvelyi nyálka mennyiségét és minőségét javítja, az ovulációs teszted erősebb és egyértelműbb lesz, a tüszőrepedésedet előrébb hozhatja."
Ha még kétségeid vannak,megmutatom az utolsó 6 havi görbémet,hát förtelmesek,és valószínű anovulatórikusak,nem volt peteérés.Utánnanéztem a teáknak,cickafark és málnalebél mellett döntöttem.A málnalevéllel kezdtem,ez az első teás hónapom,nekem nagyon meggyőző,a görbémről egyértelműen látszik,hogy volt ovulációm,és azóta fent is van a hőm.Ez az előző ciklusokban egyáltalán nem így volt.Itt a friss görbém:
Öszehasonlításnak az előző,de vannak ettől még rosszabbak is:
Várom válaszod,remélem visszanézel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!