Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy oldjam meg hogy a párom...

Hogy oldjam meg hogy a párom belem engedje szex közben? Gyermeket akarunk, de párom kicsit késöbb.

Figyelt kérdés
csak lovaglo pozba lehetne vagy esetleg más ötlet?

2015. ápr. 26. 19:03
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Az en parom annyira gyerek ellenes volt hogy kirazta a hideg a gyermekaldas gondolatatol is...en szerettem.volna nagyon.o egyaltalan nem...1 ev mulva azt mondta nekem.hogy legyen.ez egy hatalmas fordulat volt. Most nem tudom osszejott e vagy sem de varok...de o korlatokat szabott nekem ha most nem jon ossze akkor csak kesobb kapok lehetoseget de egy alkalomban lezarja...itt nekem is ezt felkell dolgoznom ha most nincs baba a pocakomban es turelemmel.lennem.nagyon nehez de megeri
2015. ápr. 27. 11:20
 22/36 anonim ***** válasza:
97%

Bocsánat, hogy kicsit off, de nem értem az ilyen férfiakat. Egyszer megpróbálja, de ha nem, akkor csak később? Most akar gyereket vagy sem?

Most nem, de 3 hónap múlva igen? Mi változik 3 hónap múlva? 40 hét nem elég ahhoz, hogy felkészüljön?

Ettől függetlenül nem szabad erőltetni, ha ő nem akar, úgyis csak nyűg lesz neki.

2015. ápr. 27. 13:29
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
ez is kicsit off,de mi az,hogy 1x jöhet,aztán nem? én nem értem. ha most nem lennél terhes,nem akar babát pl. 1 hónappal később,de most igen? ez furcsa. hányszor csináltátok? nem arról van szó,hogy 1 vagy pár alkalommal ki akarja élvezni,hogy beléd megy mondván babát akar? ha meg nem sikerül,nem kell? vagy csak véletlenül ment el,aztán nem akarja bevallani? jó mindegy a te dolgod,ne haragudj,hogy beleszóltam csak furcsa (2vel ezelőttinek írtam)
2015. ápr. 27. 13:38
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

"Most nem tudom osszejott e vagy sem de varok...de o korlatokat szabott nekem ha most nem jon ossze akkor csak kesobb kapok lehetoseget "

:) később kapsz lehetőséget??? Mi ez, valami verseny, amiben önmagaddal és az idő versenyzel?

rról már nem is beszélvel, hogy te kapsz lehetőséget, tehát kb. egyedül te vállalsz gyereket,mert a pasid úgysem veszi ki a részét belőle...

2015. ápr. 27. 14:10
 25/36 anonim ***** válasza:
Igen pont ma akadtam.mi ra mert ma irta ha.megjon akkor megjon aztan majd egyetlen alkalommal probalja ha nem lesz nem lesz...en nekem.meg o nem lesz mert ezzel.en pontot raktam a dolgok vegere..mert eleg erdekes a felfogasa masban is...tobb mint egy eve vagyunk egyutt de mar betelt ezzel a pohar...a mai beszelgetes utan nekem.mar tole nem is kell baba....
2015. ápr. 27. 14:59
 26/36 anonim ***** válasza:

86%-os, a helyedben imádkoznék, hogy ne legyek terhes...

És a későbbiekre nézve pedig ne gyerekgyártót keress (abból sok van), hanem társat magad mellé és csak utána agyalj gyereken!

2015. ápr. 27. 15:45
 27/36 anonim ***** válasza:
Tudod ez igen bonyolultan kezdodott vele es igen csak bizonygatja nem.tud nelkulem elni es csak en kellek es osszeomlott mikor egyszer lezartam vele...es mindent megtesz hogy megmaradjak nekimde ez ovon aluli volt most tole es igen en igy vagyok most ..jojjon meg es majd lesz mas aki onzeltenul vallalna es apa is tudna lenni.mert nem mindegy se sekem sem a picinek...
2015. ápr. 27. 15:51
 28/36 anonim ***** válasza:
még annyi hogy nem jött meg 2 napja és totál terhes tüneteim vannak de halvány barna kis mennyiségű folyás van...igy most kitudja mi van... és a kérdés kiirónak irnám hogy kommunikáció és kölcsönös bizalom mindkét fél részéről és minden szuper lehet! hajrá!
2015. ápr. 27. 17:29
 29/36 A kérdező kommentje:

Utolso

nalunk a kommunikacio megvan ,mar most is akarna a ferjem masodik babat de a munkat teszi elobbre.van 5 eves gyerekunk,nem akartam nagy korkulonbseget koztuk hat megis az lesz.ferjem is vagyik babara en is.meglassuk hogy lesz. Allapotos lennek annak is orulne. O csak attol fel ket gyereknek mindent meg e tud majd adni.egyszem fiunknak mindene megvan,masiknak is meglenne csak kicsit fel.csak a munka munka munka van.nem hagyna el ha allapotos lennek ez tuti.viszont ha babat varnak nem dolgozhatnak mar,rizikos terhes lennek es voltam is.igy csak a ferjem fizetese lenne.es ettol tart.nem csak 100%-ba hanem 200%-ba mindent meg akar adni jelenleg harmunknak es remelhetoleg a kozeljovobe negyunknek is

2015. ápr. 28. 08:42
 30/36 A kérdező kommentje:

Jah es koszonom azoknak akik normalis valaszokat irtak es nem csak a lemondas jott toluk.

koszonom nektek

2015. ápr. 28. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!