Hogy oldjam meg hogy a párom belem engedje szex közben? Gyermeket akarunk, de párom kicsit késöbb.
Bocsánat, hogy kicsit off, de nem értem az ilyen férfiakat. Egyszer megpróbálja, de ha nem, akkor csak később? Most akar gyereket vagy sem?
Most nem, de 3 hónap múlva igen? Mi változik 3 hónap múlva? 40 hét nem elég ahhoz, hogy felkészüljön?
Ettől függetlenül nem szabad erőltetni, ha ő nem akar, úgyis csak nyűg lesz neki.
"Most nem tudom osszejott e vagy sem de varok...de o korlatokat szabott nekem ha most nem jon ossze akkor csak kesobb kapok lehetoseget "
:) később kapsz lehetőséget??? Mi ez, valami verseny, amiben önmagaddal és az idő versenyzel?
rról már nem is beszélvel, hogy te kapsz lehetőséget, tehát kb. egyedül te vállalsz gyereket,mert a pasid úgysem veszi ki a részét belőle...
86%-os, a helyedben imádkoznék, hogy ne legyek terhes...
És a későbbiekre nézve pedig ne gyerekgyártót keress (abból sok van), hanem társat magad mellé és csak utána agyalj gyereken!
Utolso
nalunk a kommunikacio megvan ,mar most is akarna a ferjem masodik babat de a munkat teszi elobbre.van 5 eves gyerekunk,nem akartam nagy korkulonbseget koztuk hat megis az lesz.ferjem is vagyik babara en is.meglassuk hogy lesz. Allapotos lennek annak is orulne. O csak attol fel ket gyereknek mindent meg e tud majd adni.egyszem fiunknak mindene megvan,masiknak is meglenne csak kicsit fel.csak a munka munka munka van.nem hagyna el ha allapotos lennek ez tuti.viszont ha babat varnak nem dolgozhatnak mar,rizikos terhes lennek es voltam is.igy csak a ferjem fizetese lenne.es ettol tart.nem csak 100%-ba hanem 200%-ba mindent meg akar adni jelenleg harmunknak es remelhetoleg a kozeljovobe negyunknek is
Jah es koszonom azoknak akik normalis valaszokat irtak es nem csak a lemondas jott toluk.
koszonom nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!