Hogy oldjam meg hogy a párom belem engedje szex közben? Gyermeket akarunk, de párom kicsit késöbb.
A szomszéd lehet segít ezen a bajodon, majd ő beléd engedi...
Vagy s--pd le és azt,amit a szádba vert tömd fel magadnak...
Ügyes kislány vagy te, majd megoldod valahogy! csak aztán ne gyere sírni-ríni, hogy a "szemét" pasid elhagyott terhesen/gyerekkel...
A mostani nők már maguk csinálják a gyereket?
A férjemmel 3 éve vagyunk házasok.Én 32 ő 34.Húsvét előtt látta,hogy már csak két hétre való tabim van.Odajött hozzám és azt mondta,'Kicsim,mi lenne,ha nem íratnál többet?"
Ebből megértettem mit szeretne.
Szóval kérdező,várj türelmesen.Mi 9 éve vagyunk együtt,3 éve házasok is.Mindent megalapoztunk,ezért is vártunk ennyit a gyerekvállalással.
Ráadásul az,hogy a férjem magától mondta,számomra felbecsülhetetlen.
Utolsónak szólok.
én sem beszélek trágár szavakkal és tisztelem másokat ugyanezt elvárom. Amúgymeg van már egy 5 éves gyerekünk szeressük egymást.anyagiak miatt beszéltük későbbre a másik babát.
Bocsánat nem az utolsónak szót. Aki ringyónak nevezett és az ilyen primitív többi társához. Beszéltünk róla ő is szeretne még egy babát talán jövöre.
és nyugi nem jövök ide sírni hogy a férjem elhagyott.nem tudjátok milyenek vagyunk,milyen a kapcsolatunk,így ne ítéljetek el.
"én sem beszélek trágár szavakkal és tisztelem másokat ugyanezt elvárom. "
Ja...olyannyira tiszteled a férjed,hogy akarata ellenére akarod felcsináltatni magadat tőle.Ha őt így tisztelet,bele se merek gondolni,másokat hogyan...
:-)
Olyan nagyon "szeressétek" egymást, hogy ezt nem tudjátok/akarjátok megbeszélni, inkább felnyomatnád magad...
És persze ez a kérdés kiírásakor nem merült fel bemned!
Ez az utolsó kommented kicsit zagyva...
Na mindegy, lényeg, hogy ezt az elején is a férjeddel kellett volna tisztázni, nem itt ötleteket kérni az átveréséhez!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!