Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy oldjam meg hogy a párom...

Hogy oldjam meg hogy a párom belem engedje szex közben? Gyermeket akarunk, de párom kicsit késöbb.

Figyelt kérdés
csak lovaglo pozba lehetne vagy esetleg más ötlet?

2015. ápr. 26. 19:03
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
98%

A szomszéd lehet segít ezen a bajodon, majd ő beléd engedi...

Vagy s--pd le és azt,amit a szádba vert tömd fel magadnak...

Ügyes kislány vagy te, majd megoldod valahogy! csak aztán ne gyere sírni-ríni, hogy a "szemét" pasid elhagyott terhesen/gyerekkel...

A mostani nők már maguk csinálják a gyereket?

2015. ápr. 27. 05:20
 12/36 anonim ***** válasza:
100%

A férjemmel 3 éve vagyunk házasok.Én 32 ő 34.Húsvét előtt látta,hogy már csak két hétre való tabim van.Odajött hozzám és azt mondta,'Kicsim,mi lenne,ha nem íratnál többet?"

Ebből megértettem mit szeretne.

Szóval kérdező,várj türelmesen.Mi 9 éve vagyunk együtt,3 éve házasok is.Mindent megalapoztunk,ezért is vártunk ennyit a gyerekvállalással.

Ráadásul az,hogy a férjem magától mondta,számomra felbecsülhetetlen.

2015. ápr. 27. 05:58
 13/36 A kérdező kommentje:

Utolsónak szólok.

én sem beszélek trágár szavakkal és tisztelem másokat ugyanezt elvárom. Amúgymeg van már egy 5 éves gyerekünk szeressük egymást.anyagiak miatt beszéltük későbbre a másik babát.

2015. ápr. 27. 07:21
 14/36 A kérdező kommentje:

Bocsánat nem az utolsónak szót. Aki ringyónak nevezett és az ilyen primitív többi társához. Beszéltünk róla ő is szeretne még egy babát talán jövöre.

és nyugi nem jövök ide sírni hogy a férjem elhagyott.nem tudjátok milyenek vagyunk,milyen a kapcsolatunk,így ne ítéljetek el.

2015. ápr. 27. 07:25
 15/36 anonim ***** válasza:
100%

"én sem beszélek trágár szavakkal és tisztelem másokat ugyanezt elvárom. "

Ja...olyannyira tiszteled a férjed,hogy akarata ellenére akarod felcsináltatni magadat tőle.Ha őt így tisztelet,bele se merek gondolni,másokat hogyan...

2015. ápr. 27. 07:51
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

:-)

Olyan nagyon "szeressétek" egymást, hogy ezt nem tudjátok/akarjátok megbeszélni, inkább felnyomatnád magad...

És persze ez a kérdés kiírásakor nem merült fel bemned!

2015. ápr. 27. 08:09
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Szeretitek egymást, mégis sunyi módon, akarata ellenére akarsz teherbe esni... Ez tisztességes szerinted?
2015. ápr. 27. 08:16
 18/36 A kérdező kommentje:
En most itt rolatok beszelek. Szebben es tiszteletet kerek. Vagy inkabb ne is irjatok.ferjemmel beszeltunk rola es talan megprobaljuk.de koszonom a lemondasokat.
2015. ápr. 27. 10:19
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Ez az utolsó kommented kicsit zagyva...

Na mindegy, lényeg, hogy ezt az elején is a férjeddel kellett volna tisztázni, nem itt ötleteket kérni az átveréséhez!!!

2015. ápr. 27. 10:23
 20/36 gabriell88 ***** válasza:
kedves kérdező! Nálunk is ugyan ez volt tavaly. Én már mondtam mindent neki, hogy nem biztos, hogy első hónapban sikerül stb. De nem kötötte az ebet a akróhoz. később elmondta, hogy mivel építkezünk és most jelenleg másra nem akar figyelni, mert csak aggódna így várjunk még vele.Mi kompromisszumot kötöttünk. Azt mondta, jó meddig várjunk,mondjon egy időt, hogy tudjam magam mihez tartani, ő az agusztust választotta. Azóta próbálkozunk. De azt látom rajta, hogy jó is hogy nem erőltettem meg próbálkoztam annak ellenére, hogy ő akkor nem akart, ugyanis szerintem ez az idő kellett neki ahoz, hogy hozzászokjon és megeméssze, hogy nem sokára családja lesz.Most jobban várja a tesztem eredményeit, mint én. :) Ha elfogadsz egy jó tanácsot olyan nőtől aki már ezen átment.Nem szabad erőltetni, tudom, hogy nagyon rossz én 2 évet vártam(1 év után kötöttük a kompromisszumot)csak arra, hogy ő azt mondja mehet a dolog, de nem csinálnám vissza, mert igaza volt.És mai eszem tudom, hogy ha akkor erőltettem volna a dolgot, most nem úgy nézne rám ahogy .:) ha viszont oda kerültük, 2 naponta tessék próbálkozni és misszionárius pózban, utána gyertya állás, legalább 5 percig. nekem így sikerült 9 hónap után produkálni egy pozi tesztet :)Úgyhogy ehhez is két ember kell :D
2015. ápr. 27. 10:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!