Hogy oldjam meg hogy a párom belem engedje szex közben? Gyermeket akarunk, de párom kicsit késöbb.
Figyelt kérdés
csak lovaglo pozba lehetne vagy esetleg más ötlet?2015. ápr. 26. 19:03
1/36 anonim válasza:
Sehogy! Te nem érted meg azt a szót, hogy később? Át akarod verni?!
2/36 anonim válasza:
Sehogy. Gondolom erősebb nálad, így ha nem akarja, akkor attól még, hogy te rajta ülsz,simán le tud magáról emelni időben. És még jól meg is haragszik rád, és később sem akarja majd emiatt. Szerintem csak rosszul jársz, várd meg míg ő is készen áll rá. A kicsit később az nem tűnik olyan sok időnek. Így nem lenne olyan izgi várni a dolgot, ha ő nem akarja.
3/36 anonim válasza:
Persze! Ha meg majd ott hagy téged emiatt mert átverted akkor leshetsz. Kicsit gondolkodhatnál felelősségteljesebben is ha már gyerekcsináláshoz van eszed.
5/36 anonim válasza:
Ha akar a párod gyereket később,akkor mit sietteted.Aztán meg ha terhesen elhagy,majd jössz ide sajnáltatni magad.
6/36 Vilcsianyuja válasza:
Ha a pasi abban benne van, hogy megszakítással védekeztek, akkor ne csodálkozzon, ha becsúszik a gyerek... De szándékosan ne húzd csőbe, abból semmi jó nem sülhet ki. Inkább beszélj a lelkére, hogy te már nagyon szeretnéd a babát, és nagyon bizonytalan vagy abban, hogy számára mit jelent a "később". Mert nagyon sok nőt ugyanúgy "csőbe húznak" a később jeligével, aztán azt veszi észre, hogy lassan jön a menopauza, ő meg jól lekésett a gyerekvállalásról... Szóval beszéljetek. Ha a gyerekvállalás terén nem értetek egyet, akkor alapvetően halott a kapcsolat.
7/36 anonim válasza:
jesszusom,sehogy.vagy ne csodálkozz ha utána egyedül maradsz a gyerekkel
8/36 anonim válasza:
én egy évet vártam arra hogy azt mondja ám legyen, ha türelmes vagy akkor fogja csak a gyereket 100% ig elfogadni, mivel ő még nem érzi magát érettnek a gyerekhez, hagyni kell az időt mert ha sürgeted se gyerek de pasi nem lezs ebből, hidd el....
9/36 anonim válasza:
Nálunk hasonló volt a szitu! Részemről mehetett volna ő még várt kicsit. Gyógyszert megbeszéltük, hogy abbahagyom és megszakítással védekezünk. Tudta, hogy így becsúszhat, vállalta. Nem csúszott, megbeszéltük, hogy max fél év amit várni kéne mert szar a melóhelyem de biztos és fél év miatt nem váltok de pl 1 évet nem akarok ott szívni. Megértette és egyetértett, 3 hónap után monda..vagyis csinálta...meglepődtem, meghatódtam, szép volt! Végül a sikerre másfél évet vártunk 😄 de megérte!!! Az a 3 hónap is meg a másfél év is!
Ne praktikázz ne lelki terrorozz ez nyílt lapos játék. Beszéljétek meg őszintén!
10/36 anonim válasza:
Idióta ringyó! Nem akar tőled gyereket! Értsd már meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!