Mennyi az esélye, hogy teherbe esett?
A minap együtt voltam a barátnőmmel. Asszem egy éve nem szed fogamzásgátlót és egyéb módon sem védekeztünk, és belespricceltem. Többször volt már ilyen és akkor nem lett terhes.
Mennyi az esélye, hogy most terhes lett? Mennyi idő múlva biztos a teszt eredménye?
Éppen ez az, hogy ők gyereket szeretnének, azért nem védekeztek!
Az aktust követően 10-12 nap múlva teszteljen a barátnőd, akkor már biztos eredményt fogtok kapni. :)
Miért érzem azt, hogy hatból öt ember rosszindulatú? Mi ez a gúnyolódás rajtunk?
Annak az egynek köszönöm:)
Kérdező, veled is és a 8-as válaszolóval is egyet értek!
Egyébként szerintem is tök fölösleges volt feltenned a kérdésedet, mivel eleve, ha már egy ideje tervezitek a babát, akkor tudnotok kéne, hogy hogyan is működik az egész. Hogy mikor érdemes terhességi tesztet csinálni...stb.
És most te leírsz egy-két dolgot, amiből, úgy gondolod, hogy mi itt a gép másik oldalán majd megmondjuk neked a pontos választ, hogy kb. 55,567%-ban esélyes, hogy most végre terhes lesz a barátnőd!
Nem mi vagyunk az ultrahang és a terhességi teszt!
(Sokan lehet, hogy azért értették félre a kérdésed, mert rengeteg ilyen kérdés van itt fent, aminek 99%-a felelőtlenségből ered.)
Ha egy igazán felkészült leendő szülők lennétek, akkor minden apró részlettel tisztában kéne lennetek! És nem itt kéne feltenni, hogy most kb. mennyi az esélye, hogy terhes lehet, meg hogy mennyi idő után kéne tesztelni!
Egy nőnek ezt alapjáraton tudnia kéne, ha a párjával tervezi a gyereket!
5-ös kommentelő voltam
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!