Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye, hogy teherbe...

Mennyi az esélye, hogy teherbe esett?

Figyelt kérdés

A minap együtt voltam a barátnőmmel. Asszem egy éve nem szed fogamzásgátlót és egyéb módon sem védekeztünk, és belespricceltem. Többször volt már ilyen és akkor nem lett terhes.

Mennyi az esélye, hogy most terhes lett? Mennyi idő múlva biztos a teszt eredménye?

2015. ápr. 21. 19:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
16%
40%
2015. ápr. 21. 19:58
 2/17 anonim válasza:
0%
Szerintem min 75% a teszthez sztem egy het kell...a babs neven gondolkozzatok szerintem...
2015. ápr. 21. 19:59
 3/17 anonim ***** válasza:
14%
az ilyen süti emberek miért szaporodnak?
2015. ápr. 21. 19:59
 4/17 anonim ***** válasza:

Éppen ez az, hogy ők gyereket szeretnének, azért nem védekeztek!

Az aktust követően 10-12 nap múlva teszteljen a barátnőd, akkor már biztos eredményt fogtok kapni. :)

2015. ápr. 21. 20:03
 5/17 anonim válasza:
0%
Ha ciklusa közepén +/- 3 nap körül jár, akkor írd le a vezetékneved, megnézzük milyen keresztnevek passzolnak legjobban hozzá.
2015. ápr. 21. 20:03
 6/17 A kérdező kommentje:

Miért érzem azt, hogy hatból öt ember rosszindulatú? Mi ez a gúnyolódás rajtunk?

Annak az egynek köszönöm:)

2015. ápr. 21. 20:24
 7/17 anonim válasza:
Miért vagyunk rosszindulatúak? Mert felteszel egy olyan kérdést, amiből kiderül, hogy nincs védekezés és volt beleélvezés. Mivel minden külső körülmény adott a teherbeeséshez, már csak az van hátra a terhesség képletéből, hogy az anyasejt megtermékenyítés után elhal vagy megmarad, azaz milyen biokémiai folyamatok játszódnak le az anyában. Szerinted mi ezt tudhatjuk? Ti a védekezésről és a beleélvezésről dönthettetek, de eljátszottátok a lapokat innentől kedve nincs befolyásotok, már a biológia kezébe passzoltátok a dolgot.
2015. ápr. 21. 20:28
 8/17 A kérdező kommentje:
Leírtam, szerintem világosan, hogy többször is volt már ilyen és mégsem lett terhes a barátnőm. Mit nem lehet ezen érteni?
2015. ápr. 21. 20:37
 9/17 A kérdező kommentje:
Vagy lehet én nem értem, magyarázd már el, miért érdemel ez rosszindulatot?
2015. ápr. 21. 20:41
 10/17 anonim ***** válasza:

Kérdező, veled is és a 8-as válaszolóval is egyet értek!

Egyébként szerintem is tök fölösleges volt feltenned a kérdésedet, mivel eleve, ha már egy ideje tervezitek a babát, akkor tudnotok kéne, hogy hogyan is működik az egész. Hogy mikor érdemes terhességi tesztet csinálni...stb.

És most te leírsz egy-két dolgot, amiből, úgy gondolod, hogy mi itt a gép másik oldalán majd megmondjuk neked a pontos választ, hogy kb. 55,567%-ban esélyes, hogy most végre terhes lesz a barátnőd!

Nem mi vagyunk az ultrahang és a terhességi teszt!

(Sokan lehet, hogy azért értették félre a kérdésed, mert rengeteg ilyen kérdés van itt fent, aminek 99%-a felelőtlenségből ered.)

Ha egy igazán felkészült leendő szülők lennétek, akkor minden apró részlettel tisztában kéne lennetek! És nem itt kéne feltenni, hogy most kb. mennyi az esélye, hogy terhes lehet, meg hogy mennyi idő után kéne tesztelni!

Egy nőnek ezt alapjáraton tudnia kéne, ha a párjával tervezi a gyereket!

5-ös kommentelő voltam

2015. ápr. 21. 21:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!