Utrogestan segit vajon teherbe esni?
Kivagyok vizsgalva minden oke csak a mehnyalkahartyam vekony kb 4-5 m. A fenti gyogyszert irta fel remenyt adna mar csak ez maradt! :-(
Sikerult igy valakinek ugyanilyen prblemaval a baba?
Koszonom hogy megosztotad velem kedves utolso valaszolo , en is remenykedem es mindenkinek koszonom szepen hogy ell latatok tanacsokal , de ha ir meg valaki szivesen elfogadom es valaszolok irjatok
:-)
Utolsó vagyok! tuti biztos vagyok abba hogy a utrogestan segített megtartani a babát. Mert volt már 2 pozim és mégis volt menszim :(
De a dokim minden nőnek ezt irja fel ha vki megy panaszkodni h nem jön össze.
Én még szedtem gravidát is .
menszim előtt pozi tesztem volt (délben csináltam meg) azon a napon barnáztam pici piros is volt . nah én azt hittem megint hogy nem jött össze. Én meg készültem másnapra hogy akkor szedem a clostlybegitte bogyót.
de még előtt gyorsan teszteltem erős pozi lett :D
Igazából az is közre játszik hogy leszarom tablettát vettem be mert túlságosan rá voltam görcsölve a baba dologra eleinte.
Most pedig a kiságyba alszik a lányom aki holnap lesz 3 hós :)
Én drukkolok neked :)
Gratulalok a kis babadhoz!;-)
Ha joni akar a baba jon barmit csinal az ember de ha nem akor a feje tetejere allhat de van mikor ra kell segiteni hogy jojjon a kiscsoda :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!