Utrogestan segit vajon teherbe esni?
Kivagyok vizsgalva minden oke csak a mehnyalkahartyam vekony kb 4-5 m. A fenti gyogyszert irta fel remenyt adna mar csak ez maradt! :-(
Sikerult igy valakinek ugyanilyen prblemaval a baba?
Szinten progeszteronhianyos vagyok.ez a gyogyszer a babat segit megtartani,a 12.hetig kell szedni.
Az elozo gyerkocomnel duphastont kaptam.most utroval inditottuk a probalkozos honapokat.a 3.vedekezes nelkuli honapnal jarunk es ugy nez ki sikerult :)
Szepen felepult az utrotol a ny.hartyam.
Mielobbi babasodast kivanok!
Nagyon szepen koszonom nektek hogy irtstok komolyan mar idegileg kivagyok es remelem segit megvastagitami a mehnyalkahartyat, also hatar erteknel van a mehnyalkahartya szint
Mikortol szedjem? Most eppen menstrualok
A progeszteronpótlásnak nincs hatása a méhnyálkahártya megvastagítására, és tényleg a ciklus második felétől kell szedni. Méhnyálkahártya-vastagítónak én kaptam ösztradiolt (ösztrogén-pótlás, Estrofem tabletta), amit ciklus első felében kell beszedni, akkor kell vastagodnia a nyálkahártyának.
Azt nem is értem, miért nem tudtad, hogy az Utrogestant csak peteérés után szabad elkezdeni, ha a dokid nem tájékoztatott, az nagyon gáz, vagy lehet, hogy nem figyeltél oda? Vagy visszahívott a peteérés ellenőrzésére, és majd akkor mondta volna?
Amúgy az Utrogestan még egyáltalán nem az utolsó reményed a teherbeesésre, fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!