Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utrogestan segit vajon teherbe...

Utrogestan segit vajon teherbe esni?

Figyelt kérdés

Kivagyok vizsgalva minden oke csak a mehnyalkahartyam vekony kb 4-5 m. A fenti gyogyszert irta fel remenyt adna mar csak ez maradt! :-(

Sikerult igy valakinek ugyanilyen prblemaval a baba?

2015. ápr. 20. 07:46
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem a dokimat felhivtam es azt mondta hogy barmikor elkezdhetem szedni
2015. ápr. 20. 11:40
 12/24 anonim ***** válasza:

1-es vagyok!

Na én utroval kapcsolatban ilyet sem hallottam még. Úgy tudtam, hogy ovuláció után kell ezt szedni és egy bizonyos idő után nem egészséges a szedése amit az orvosom mondott.

Bár lehet orvosa válogatja...

2015. ápr. 20. 11:57
 13/24 Vilcsianyuja ***** válasza:
Húúú. Akkor a női ciklus alatt zajló hormonális folyamatokról való ismereteim vagy totál rosszak, vagy a dokid valami olyan tud, amit senki más? Az egész folyamat lényege, hogy a peteérésig az ösztrogén, második felében a progeszteron van túlsúlyban, nem? A méhnyálkahártya az ösztrogén hatására vastagszik. Én nem nyugodnék bele a helyedben, hogy ennyire az általános ismeretekkel ellentétes a dokid utasítása, még egyszer felhívnám. Bocs, nem akarlak hülyének nézni, de egyébként tényleg Utrogestant írt fel a doki? Említetted neki a telefonban a gyógyszer nevét, mikor rákérdeztél a telefonban? Nem lehet, hogy véletlenül rossz gyógyszert írtak fel neked?
2015. ápr. 20. 12:20
 14/24 A kérdező kommentje:
Utrogestant irta fel biztos, mi mar mindet probaltunk vitaminok inofolic es a ciklusom barmelyk szakaszaban vekony a mehnyalkahartyam es azert kezdhetem el szedni barmikor,.nagyonvekony,2-3 mm is szokot leni!de elolvastam a betegtajekoztatojat az gyogyszernek es valoban a ciklus 17 napjatol ajanlottde ha igy mondta mit tudok teni?!!nem is idegesitt csak sikerulne mar a baba
2015. ápr. 20. 13:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem,hogy hova valósi vagy? Nem akarok okoskodni de én a helyedben nagyon átgondolnám,hogy váltsak e dokit!Hormon gyógyszerekkel nem igen jó játszani. 1-es voltam
2015. ápr. 20. 13:48
 16/24 Vilcsianyuja ***** válasza:
Akkor hát tévedés kizárva. De nem akarnék vitatkozni egy orvossal, biztosan megvolt az oka, hogy ezt javasolta. Nem lehet, hogy valamiféle hormonegyensúly normalizálására írta fel, és pár ciklusnak el kell telnie, hogy hasson? Mit mondott a doki, hogyan és meddig kell szedned?
2015. ápr. 20. 14:01
 17/24 A kérdező kommentje:

Budapesti 2 noi klinikara jarok mar eleg regota es ott nagyon jo orvosok vanak,

de megkerdezhetem toletek lanyok hogy ha menses utan kezdem el szedni akor milyen negativ dolgokat tud okozni ez a gyogyszer?

2015. ápr. 20. 14:05
 18/24 anonim ***** válasza:

Csak saját tapasztalatot tudok mondani.Már írtam,hogy nekem ovu után 2 napra kell használnom. Amelyik nap megjön azon a napon elviselhetetlen görcseim vannak, alvás felejtős.Kb 2 napig baromi erős vérzés ,utána elmúlik fél napra a vérzés aztán meglep és megint rendesen vérzek és eltart kb 7 napig.

Szerintem ez a utrotól van mert ilyen fájdalmakat soha nem éltem még át. Én a G1 intézetbe járok az orvosomhoz.

2015. ápr. 20. 14:37
 19/24 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én csak egyre tudok gondolni, ahogy már fent írtam, hogy normalizálni akarja a ciklusodat a doki. Ilyen "ciklusbeállításra" használják a Norcolutot is, azt már én is szedtem ilyen célból, de csak meghatározott ideig kellett, nem úgy általában. Szóval ettől most biztosan nem fogsz teherbe esni, de segíthet, hogy később sikerülhessen. Használnak még ciklusbeállításra éppenséggel progeszterontartalmú fogamzásgátlókat is, azoknak is az a hatásuk, hogy blokkolják a peteérést és a méhnyálkahártyát is vékonyítják. Szóval a szedés ideje alatt épp a teherbeesés ellen hatnak. Ha abbahagyod, majd utána dől el, sikerül-e újra beindulnia a ciklusodnak normálisan, remélhetőleg megfelelő ösztrogéntermeléssel és megfelelő méhnyálkahártya-értékekkel. Mást én már nem tudok elképzelni.
2015. ápr. 20. 14:39
 20/24 A kérdező kommentje:

Higyetek el en magam sem tudom mar ,,,,,

Azt elfelejtetem meg hogy volt masfel evel ezelott endometriozis mutetem osszenovesek,

2015. ápr. 20. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!