Van itt olyan aki mensi előtti barnázással esett teherbe?
Utrogestan hatna?
akkor most tuti, hogy már a pozi teszttől kell az utro. Én a helyedben palástfű teáznék a ciklus második felében, hogy eljussunk a pozi tesztig. Ha sikerül sem szabad abbahagyni a teát, de ezt az értekezést majd innen folytatjuk. ;-)
2014. jún. 15. 12:04
2/11 A kérdező kommentje:
Palástfüvet ittam régebben.4napos mensiből lett 8-10 napos annyira megvastagitotta a mehfalam.ugyanugy barnaztam akkor is. Most olvastam mastodyon homeopatias cseppről is.kinek használt?
Nekem ilyen volt amikor abbahagytam a fogamzásgátlót, 3 nap barnázás és utána még egy hét menzi. Simán összejött a baba, talán a második hónapban hogy elkezdtünk próbálkozni.
2014. jún. 15. 12:13
Először is vizsgáltasd ki, hogy mi a barnázás oke. 3. és 21. napi vérvétel mindenképpen kell és utána kiderül milyen kezelés kell.
2014. jún. 15. 12:16
Mennyi ideig ittad a palástfű teát? Gondolom nem egy alkalmas tapasztalat. Azzal sem feltétlenül van baj, ha elhúzza a mensit, valszeg annak oka. Sajnos nem ismerem ezt a cseppet. Tedd fel egy külön kérdésben, hátha vki.
2014. jún. 15. 12:20
6/11 A kérdező kommentje:
Nem egyszer ittam palástfüvet hanem kúraszerűendecsak rontott a helyzetemen. Első baba előtt ezt vetettem be de semmi eredménxe nem volt. A kisgiam is a 7. Hónapban fogant meg.
Szerintem is nezzes progiszintet, a ciklusaid hosszahoz merten.
Nalam is ez a helyzet, mensi elott barnazok es mensi utan is. Nezettem progiszintet, ami normalis lett. (igaz, nem hatalmas, de a hatererteken belul) 4 ciklus utan teszteltem pozitivat.
Nem biztos, hogy baj van, nyugi! Kerd meg az orvosod, hogy vizsgaljon ki.
2014. jún. 15. 15:33
8/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Mi most lépünk a 4. Hónapba próbálkozás terén. Gratulálok nektek! Bárcsak mi is pozít tesztelnénk nemsokára. Milyen napokon voltatok együtt a pároddal? Naponta v kétnaponta? Tudsz erről infóval szolgálni?
Én menstruáció előtt mindig barnáztam 4-5 napig. Minden extra segítség (utro és bármi progeszteronos kenőcs/kúp) nélkül lettem terhes.
28 hkm
2014. jún. 16. 09:12
Amikor tudtam, hogy peteeres kozeleg (volt mikroszkopom, vettem LH csikot es szerencsere petefeszekszurkalas is segitsegemre volt), akkor kb elotte 2-3 nappal, illetve aznap voltunk egyutt. Szerintem nem kell naponta, eleg 2 naponta a peteeres kornyeken, hiszen a spermiumok tobb napig eletkepesek a szervezetedben.
Szerintem a legtutibb, ha a peteeres ELOTT vagytok egyutt 1-2 nappal. En mertem a homet is.
Biztos vagyok bennne, hogy nalatok is kopogtat majd a golya! Mindenesetre dokival ellenoriztesd a hormonjaidat, hogy megnyugodhass.
2014. jún. 17. 19:29
Kapcsolódó kérdések: