Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utro segithet, mi a velemenyetek?

Utro segithet, mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Vasarnapra nem vartam, es teszteltem is kedden es szerdan pozit. Volt egy kis barnazasom, es elmentem dokihoz, irt fel utrot, mert volt mar egy vetelesem. Sajnos uh-n meg semmit nem latott, annyit mondott h a nyalkahartya megvastagodott, 11 mm . Aprilis 18 volt az utolso mensi, de ket alkalommal foganhatott a pici, vagy majus 6 vagy 11-e. Szedem az utrot, magneb6ot, folsavat. Azota nem volt barnazas. Szerintetek igy minden rendben lesz? Elvileg 5 het 3 nap korul lehetek mensi szerint, de mivel keso fogant a baba lehet h a doki meg a kovetkezo uh-n se fog latni semmit? ( juni.05). A hom azota is 37°. Bocsi a hosszu szovegert. Koszi a valaszokat mindenkinek. :)

2014. máj. 24. 20:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vagyunk jósok, de a pozitív hozzáállás egészen biztosan hasznos!
2014. máj. 24. 20:22
 2/13 anonim ***** válasza:

ha elmúlt a barnázás...az jó jel....mennyi utrot szedsz 3x2 nyugodtan nyomhatod...az orálist szeded ?

a hő is jó jel...ha fent van....csak nyugi mert a stressz növeli a kortizon szintjét....

2014. máj. 24. 20:59
 3/13 anonim ***** válasza:
én szedném a femibiont mert van akinek a szervezete a folsavat nem tudja értékesíteni viszont a femibionba metafolin van .....:)
2014. máj. 24. 21:01
 4/13 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Koszonom a biztatast, 2×2 utrot szedek, huvelygolyo.

A femibion is vitamin lenne? Arrol meg nem hallottam. Gravidat szedek meg este egyet. Csak a kesoi fogantatas miatt felek h meg a kov. Uh-n se latok semmit. A 11 mm nyalkahartya es a meh felso falan kis felritkulas jo jel? Koszi nektek!!!

2014. máj. 24. 21:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem segített! Remélem, neked is fog! :) Csak bizakodj és imádkozz! :)
2014. máj. 24. 22:44
 6/13 A kérdező kommentje:

Koszonom nektek!! :)

Bizakodom, imadkozom, de megis bennem van egy kis felelem.

Utolso, neked mi volt a problema? Mire szedted az utrot?

2014. máj. 25. 08:08
 7/13 F.B.I. ***** válasza:
Szia! jól csinálsz mindent ne idegeskedj! Ő reméljük már veled marad. Juni 5-én már tuti látszani fog egy kis petezsákocska még ha később fogant akkor is ! A gravida tökéletes választás, Utrot meg na nincs több pecsételés akkor elég a 2*2-vel használni! Kellemes babavárást!
2014. máj. 25. 08:52
 8/13 A kérdező kommentje:

Szia kedves utolso :)

Koszonom a valaszodat. Most erot ontottel belem.

Aznap barnaztam egy picit mikor dokinal voltam, de akkor este el is mult. 2×2-t szedek reggel este. Alig varom az 5-et, sajnos ilyenkor olyan lassan telik az ido, mindent megtennek, csak maradjon meg a pici. A folyamatos mensis hasfajasok idegesitenek kicsit, de a doki azt mondta normalis, hat remelem tenyleg :)

2014. máj. 25. 09:05
 9/13 anonim ***** válasza:
2014. máj. 25. 15:18
 10/13 anonim ***** válasza:
a hüvelyivel egy a gond kifolyhat....arra figyelj és tiszta trutyi leszel....a másik hüvelyi utro mellett tilos szex...mondjuk most tuti nem szexeltek...gondolom....az orális jobb bár nehezebben szívódik fel....
2014. máj. 25. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!