Utro segithet, mi a velemenyetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Vasarnapra nem vartam, es teszteltem is kedden es szerdan pozit. Volt egy kis barnazasom, es elmentem dokihoz, irt fel utrot, mert volt mar egy vetelesem. Sajnos uh-n meg semmit nem latott, annyit mondott h a nyalkahartya megvastagodott, 11 mm . Aprilis 18 volt az utolso mensi, de ket alkalommal foganhatott a pici, vagy majus 6 vagy 11-e. Szedem az utrot, magneb6ot, folsavat. Azota nem volt barnazas. Szerintetek igy minden rendben lesz? Elvileg 5 het 3 nap korul lehetek mensi szerint, de mivel keso fogant a baba lehet h a doki meg a kovetkezo uh-n se fog latni semmit? ( juni.05). A hom azota is 37°. Bocsi a hosszu szovegert. Koszi a valaszokat mindenkinek. :)2014. máj. 24. 20:05
11/13 anonim válasza:
majd kérd ki a nőgyógyászod véleményét...a terhesvitamint illetőleg...
12/13 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
Igen eszrevettem hogy kifolyik, hivtam is a dokit, azt mondta hogy nem problema, mert ami visszajon az a kulso retege, aminek kell felszivodik idoben, a tobbi a tisztasagira megy :) Termeszetesen nem szexelunk, mig a doki nem ad ra engedelyt, de meg lehet akkor is felnek. :)
A vitaminrol feltetlen megkerdezem!
Koszi nektek!!
2014. máj. 25. 15:47
13/13 F.B.I. válasza:
szia! a 16. terhességi hétig nekem is folyamatosan mensi szerű görcseim voltak, szóval emiatt ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!