Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély arra, hogy nem fals...

Van esély arra, hogy nem fals pozitív a terhességi tesztem?

Figyelt kérdés

PCOS-em van, a ciklusom 49. napját taposom, és minden nap csinálok ovulációs tesztet, majdnem minden reggel mérem a hőmet. Eddig semmi jele ovulációnak, amit eddig minden alkalommal mutattak az ovu tesztek, a hőm megugrása és a mellfájdalom is. Most semmi tünetem nincs, negatív ovu tesztek, hőm is csak 36.5 környékén folyamatosan, nem volt kiugrás.

Ma nem tudom, miért, de délután az ovu teszt mellett elvégeztem egy terhességi tesztet is, ami kb. 5 perc elteltével pozitívvá vált. Az ovu teszten semmi szinte.

Nem reménykedem túlzottan. De volt esetleg valaki, aki a fenti tünetek nélkül terhes volt mégis? Vagy álpozitív?

One Step Egens teszt.

Kép:

[link]

Köszi!

2015. ápr. 19. 19:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Pedig ez pozi! Nagyon drukkolok!!
2015. ápr. 19. 23:20
 22/28 anonim ***** válasza:
Pco csinálhat ál pozi tesztet.
2015. ápr. 20. 00:06
 23/28 anonim ***** válasza:

Jelentem: Én vagyok egy példa arra,hogy menszesz környékén HCG tesztem halvány pozitív lett, mert peteérésem volt, mint az igazolódott az ovulációs tesztből, a peteérés környéki cicifájdalomból és utána 2 héttel az erős HCG tesztből.

De neked drukkolok, hogy valóban babát mutasson.

2015. ápr. 20. 06:31
 24/28 anonim ***** válasza:
Mi újság, teszteltél?
2015. ápr. 20. 08:35
 25/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Jól gondoltam, negatív lett sajnos a reggeli. Vagy hibás volt a tesztem vagy, amiket írtatok. Fene se tudja, de köszönöm szépen a válaszokat meg a drukkokat! :)
2015. ápr. 20. 09:11
 26/28 anonim ***** válasza:

Én vagyok a második akinek pozi lett a terhestesztje ovukor :).Sajnálom,hogy így jártál,de talán most megfogant a kisbabátok :)!

Szurkolok!

2015. ápr. 20. 09:45
 27/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :) Aranyosak vagytok. Sajnos még mindig nem volt ovum, úgyhogy ez kizárható, de előbb-utóbb oda jutunk. :)
2015. ápr. 24. 12:40
 28/28 anonim ***** válasza:
Mindekinek köszönöm, aki lepontozott, elvegre a segitö szandek az ma mar nem ertekelendö :(
2015. ápr. 24. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!