Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély arra, hogy nem fals...

Van esély arra, hogy nem fals pozitív a terhességi tesztem?

Figyelt kérdés

PCOS-em van, a ciklusom 49. napját taposom, és minden nap csinálok ovulációs tesztet, majdnem minden reggel mérem a hőmet. Eddig semmi jele ovulációnak, amit eddig minden alkalommal mutattak az ovu tesztek, a hőm megugrása és a mellfájdalom is. Most semmi tünetem nincs, negatív ovu tesztek, hőm is csak 36.5 környékén folyamatosan, nem volt kiugrás.

Ma nem tudom, miért, de délután az ovu teszt mellett elvégeztem egy terhességi tesztet is, ami kb. 5 perc elteltével pozitívvá vált. Az ovu teszten semmi szinte.

Nem reménykedem túlzottan. De volt esetleg valaki, aki a fenti tünetek nélkül terhes volt mégis? Vagy álpozitív?

One Step Egens teszt.

Kép:

[link]

Köszi!

2015. ápr. 19. 19:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
69%
na es az mikor volt??? mert akkor lehet, hogy megis volt mar ovud!!! :)
2015. ápr. 19. 19:56
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
lehet azert nincs cicifajdalom, mert most a babara koncentral a szervezeted, nem a cicire, nem mindenkinel van cicifajdalom az elejen. valakinel vegig nincs
2015. ápr. 19. 19:57
 13/28 anonim ***** válasza:
egyebkent hallottam mar olyat is, hogy valakinek azt ajanlotta az orvosa, hogy reggel is, es delutan is csinaljon lh tesztet, mert valakinek reggel van az lh csucs. Ennel, amit mutattam, masnap reggel csinaltam facelle tesztet, es masnap delutan is. A reggeli az full pozi volt, a delutani mar nagyon halvany. mindjart feltöltöm.
2015. ápr. 19. 19:59
 14/28 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 19. 20:00
 15/28 A kérdező kommentje:
Mivel azt negatívnak vettem, nem is jegyeztem fel, de szerintem kevés ideje ahhoz, hogy tényleg lehessen baba a dologban. Nem tudom. Reggel tesztelek, ma már semmi értelme nem lenne. De, ha mellfájdalom nincs is, a hőmnek meg kellett volna mozdulnia, és amiatt nem tudom elhinni, hogy igaz lehet. Pedig de jó is lenne, már nagyon rég óta próbálkozunk!
2015. ápr. 19. 20:05
 16/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem pozitív.
2015. ápr. 19. 20:19
 17/28 anonim ***** válasza:
Én látom a második csíkot :)
2015. ápr. 19. 20:48
 18/28 anonim ***** válasza:
Majd irj reggel, mi lett a teszt eredmenye! Nagyon drukkolok!!! :)
2015. ápr. 19. 21:29
 19/28 A kérdező kommentje:
Holnap írok, hogy mi lett. Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2015. ápr. 19. 21:34
 20/28 anonim ***** válasza:
A teszt egyértelmű pozitív, ami nem stimmel az a hőd . Drukkolok
2015. ápr. 19. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!