21/22 anonim válasza:
Nem még várom,hogy megérkezzen a teszt.Sajnálom,hogy negatív lett a mai teszted.
22/22 A kérdező kommentje:
Azért nem a tesztet hibáztattam, hogy nem vagyok terhes. Azért esetleg, hogy számomra fals eredményt mutatott. Élőben is láttam a halvány vonalat, különben eszembe se jutott volna feltenni ide.
Láttam egy pár negatív tesztet elhiheted. Mint például a mai is. :(
Egy csomó helyen olvastam már ezt a "csak oda képzeled" vagy "csak képzeled a tünetet" szövegeket és akkora baromságnak tartom. Azt gondolom, hogy azért ennyi hallucináló ember nem lehet, hogy össze-vissza képzelődjön, mint ahánynak ezt írják itt gyakorin. Egy tünetet vagy érzel vagy nem, egy 2. csíkot vagy látsz vagy nem (szines vagy szürke mindegy, ha látod ott van).
Én láttam valamit két napja, a mai teszten már nem. :(
De azért nem csüggedek, majd a következő hónapban sikerül. :)
2015. ápr. 16. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!