Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lesz ebből 2 nap...

Szerintetek lesz ebből 2 nap múlva pozitív? Fotó

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. ápr. 14. 16:52
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
8-astól kérdezném, hogy mi bajod van? Nem hibáztatom én a tesztet. :-D
2015. ápr. 14. 22:09
 12/22 anonim ***** válasza:
Na,énis csináltam tegnap este meg ma reggel egyet.Mindkettő full negatív én is vadásztam azt a kis halvány csíkot,de semmi.ugyanígy sajnos a tiéd is full negatív egyenlőre.egyébként meg csak az számít ami élőben látszik,mert igy monitoron keresztül kaphatunk fars eredményt.
2015. ápr. 15. 11:35
 13/22 A kérdező kommentje:

Én sem birtam magammal, megcsináltam a másik Xepil tesztet is.

[link]

Holnap reggel ellövöm a másfajta tesztemet. Ha az negatív lesz, akkor Xepilt többet nem veszek, nagyon csalós.

2015. ápr. 15. 14:26
 14/22 anonim ***** válasza:

Ezen is látom amit látsz.Reggeli elsőből csináltad?Mert ha igen akkor nem erősödött semmit a tegnapihoz képest...

Szurkolok!

2-es

2015. ápr. 15. 14:48
 15/22 anonim ***** válasza:

Ez volt az Én x-epiles tesztem amiből mensi lett,pedig nézd meg mennyien mondták,hogy ott a csík...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2-es

2015. ápr. 15. 14:51
 16/22 A kérdező kommentje:

Igen reggeli első.

Pedig a te teszteden elsőre kiszúrtam a második képen a szines csíkot.

Sajnálom, hogy végül mensi lett, pedig elég bíztató teszt volt.

Akkor valószínűleg engem is becsap a teszt. Nem is veszek többet ilyet.

2015. ápr. 15. 14:58
 17/22 anonim ***** válasza:

Hát azért addig amíg nem jön meg van remény :)!

Én lehet holnap ellövök egy tesztet mert fura volt a mensim.4 napig tartott pedig 6-7 napig szokott lenni.Ebből a 4 napból 2 közepesnek mondható és 2 gyenge volt ma meg már nincs semmi....és semmi mensis görcsöm nem volt.

2015. ápr. 15. 15:20
 18/22 A kérdező kommentje:

Akkor hajrá! :D drukkolok!!!

Így van, a remény hal meg utoljára.

Viszont nem élem magam bele semmibe, egy másik fajta olcsóbb teszttel már pórul jártam.

2015. ápr. 15. 15:24
 19/22 A kérdező kommentje:

Azoknak volt igaza sajnos, akik negatívat írtak. Teszteltem reggel, de még egy halvány csíkocska sem volt :(

Veled mi újság kedves utolsó válaszoló, teszteltél?

2015. ápr. 16. 12:08
 20/22 anonim ***** válasza:

"Ha az negatív lesz, akkor Xepilt többet nem veszek, nagyon csalós."

Erről beszéltem, hogy tesztet hibáztatod, miközben te képzeled oda a második csíkot, a teszt teljesen negatív.

2015. ápr. 16. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!