Én sem birtam magammal, megcsináltam a másik Xepil tesztet is.
Holnap reggel ellövöm a másfajta tesztemet. Ha az negatív lesz, akkor Xepilt többet nem veszek, nagyon csalós.
Ezen is látom amit látsz.Reggeli elsőből csináltad?Mert ha igen akkor nem erősödött semmit a tegnapihoz képest...
Szurkolok!
2-es
Ez volt az Én x-epiles tesztem amiből mensi lett,pedig nézd meg mennyien mondták,hogy ott a csík...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2-es
Igen reggeli első.
Pedig a te teszteden elsőre kiszúrtam a második képen a szines csíkot.
Sajnálom, hogy végül mensi lett, pedig elég bíztató teszt volt.
Akkor valószínűleg engem is becsap a teszt. Nem is veszek többet ilyet.
Hát azért addig amíg nem jön meg van remény :)!
Én lehet holnap ellövök egy tesztet mert fura volt a mensim.4 napig tartott pedig 6-7 napig szokott lenni.Ebből a 4 napból 2 közepesnek mondható és 2 gyenge volt ma meg már nincs semmi....és semmi mensis görcsöm nem volt.
Akkor hajrá! :D drukkolok!!!
Így van, a remény hal meg utoljára.
Viszont nem élem magam bele semmibe, egy másik fajta olcsóbb teszttel már pórul jártam.
Azoknak volt igaza sajnos, akik negatívat írtak. Teszteltem reggel, de még egy halvány csíkocska sem volt :(
Veled mi újság kedves utolsó válaszoló, teszteltél?
"Ha az negatív lesz, akkor Xepilt többet nem veszek, nagyon csalós."
Erről beszéltem, hogy tesztet hibáztatod, miközben te képzeled oda a második csíkot, a teszt teljesen negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!