Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit láttok? Pozitív,...

Ti mit láttok? Pozitív, negatív, nem tudom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom ezer ilyen kérdés van, és én is belecsusszantam..nem mentegetőznék, elballintottam a gyógyszer szedését(betegek voltak a gyerekek, kevés alvás, kimaradt, na...) pénteken lőttem egy tesztet reggel, és kivert a hideg veríték rögtön, mert én bizony látok ott valamit, amit most annyira nem akarok ... [link] (és tudom, hogy meg van nyomódva középen a teszt, nem arról beszélek, hanem attól jobbra) Holnap reggel elsőből újra tesztelek, csak gondoltam addig közszemlére bocsátom..Válaszaitokat köszönöm :)

2015. ápr. 11. 21:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Halványan, de látok egy csíkot...
2015. ápr. 11. 21:22
 2/20 anonim ***** válasza:
Tényleg van ott valami!
2015. ápr. 11. 21:26
 3/20 anonim ***** válasza:
Halvány, de látom.
2015. ápr. 11. 21:36
 4/20 A kérdező kommentje:

Bakk...hát öröm az ürömben, a férjem eszméletlen boldog lesz, ha tényleg, hónapok óta nyaggat a harmadikért :D

Köszi a válaszokat. Holnap azért jelentkezem mizu...

2015. ápr. 11. 21:39
 5/20 anonim ***** válasza:
Tenyleg ott van! hat kitartas :)
2015. ápr. 11. 21:40
 6/20 anonim ***** válasza:
Én is látom. Persze ez nem feltétlenül jelent babát, nagyon sokan vagyunk itt akinek halvány tesztből végül nem lett semmi, de perpillanat úgytűnik elkezdődött valami. Ha mégis baba mi lesz?
2015. ápr. 11. 21:40
 7/20 A kérdező kommentje:

Akkor gondolom újabb 2 év nem alvás....:D Meg agyvérzés, és hajelhagyás..meg babakacagás, babaillattal...

De azért nem megyek ilyen előre...várjuk meg a holnapot...meg a holnaputánt...meg a jóégtudja...de ha jön, akkor jöjjön ;)

2015. ápr. 11. 21:49
 8/20 anonim ***** válasza:
Ird majd meg kerlek, hogy mi lett veletek! Egyebkent en is latom a masodik csikot
2015. ápr. 11. 21:56
 9/20 anonim ***** válasza:
Nagyok kicsik még a gyerekek?
2015. ápr. 11. 22:01
 10/20 A kérdező kommentje:
Megírom..4 és másfél évesek, szóval eléggé...na de ebbe bele sem gondolok, mert rögtön leugrik a hajam..:D
2015. ápr. 11. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!