Ti mit láttok? Pozitív, negatív, nem tudom?
Sziasztok!
Tudom ezer ilyen kérdés van, és én is belecsusszantam..nem mentegetőznék, elballintottam a gyógyszer szedését(betegek voltak a gyerekek, kevés alvás, kimaradt, na...) pénteken lőttem egy tesztet reggel, és kivert a hideg veríték rögtön, mert én bizony látok ott valamit, amit most annyira nem akarok ... [link] (és tudom, hogy meg van nyomódva középen a teszt, nem arról beszélek, hanem attól jobbra) Holnap reggel elsőből újra tesztelek, csak gondoltam addig közszemlére bocsátom..Válaszaitokat köszönöm :)
Bakk...hát öröm az ürömben, a férjem eszméletlen boldog lesz, ha tényleg, hónapok óta nyaggat a harmadikért :D
Köszi a válaszokat. Holnap azért jelentkezem mizu...
Akkor gondolom újabb 2 év nem alvás....:D Meg agyvérzés, és hajelhagyás..meg babakacagás, babaillattal...
De azért nem megyek ilyen előre...várjuk meg a holnapot...meg a holnaputánt...meg a jóégtudja...de ha jön, akkor jöjjön ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!