Ti mit láttok? Pozitív, negatív, nem tudom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudom ezer ilyen kérdés van, és én is belecsusszantam..nem mentegetőznék, elballintottam a gyógyszer szedését(betegek voltak a gyerekek, kevés alvás, kimaradt, na...) pénteken lőttem egy tesztet reggel, és kivert a hideg veríték rögtön, mert én bizony látok ott valamit, amit most annyira nem akarok ... [link] (és tudom, hogy meg van nyomódva középen a teszt, nem arról beszélek, hanem attól jobbra) Holnap reggel elsőből újra tesztelek, csak gondoltam addig közszemlére bocsátom..Válaszaitokat köszönöm :)
2015. ápr. 11. 21:13
11/20 anonim válasza:
Erőltetni kell a szemem de ott tényleg van valami. :)
12/20 anonim válasza:
Mire megszuletik mar ok is nagyobban lesznek. Legalabb otthon leszel, amikor a nagy suliba megy a kicsi meg kezdi az ovit. Nekem 16 a legnagyobb es 16 honapos a legkisebb, kozte van 6 es 8 evesem is, szoval van nagy es kicsi korkulonbseg is. Mindennek van elonye, hatranya is, de ahogy anyam szokta mondani: egy gyerek sosem jon jokor es megis mindig jokor jon! Elcsepelten hangzik, de egeszseg legyen, a tobbi nem szamit 😄
14/20 A kérdező kommentje:
Most varom ar eredmenyt, reggeli elsobol szegyen gyalazat elfelejtettem U_U. Mindegy, ugyis egesz ejjel ittam-pisiltem, szoval koncentraltabb nem lett volna:-D szolok, hogy mi a helyzet;-)
2015. ápr. 12. 09:21
16/20 A kérdező kommentje:
Azt nem mondanam, hogy olyan eros, hogy rogton harmasikrekre gyanakodnek(mondjuk mivel nagyjabol ma kellett volna megjonnie, ez nem csoda), de ott uli torat a masodik csikocska...majd este fotozok..bocs hogy ilyen lassan reagalok, fozok..;-)
2015. ápr. 12. 10:03
17/20 anonim válasza:
Akkor úgy néz ki jön a harmadik :) Gratulálok!
18/20 A kérdező kommentje:
Koszi, de azert nem rohannek igy elore, foleg mert pisilesnel barnas nyak volt a wcpapiron..az is lehet meg jon...
2015. ápr. 12. 18:46
19/20 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Hogy vagy? Csináltál azóta másik tesztet?
20/20 A kérdező kommentje:
Koszi kerdesed, nem csinaltam tobbet, mert vegul iszonyu gorcsokkel megjozt, es most ömlök(pedig egyebkent nem szoktam..) . Szoval mar tuti nincs harmaska..Kicsit azert banom;-) de igy kellett lennie..
2015. ápr. 14. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!