Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másfél hete késik a mensim,...

Másfél hete késik a mensim, fájnak a melleim, a hasam, a derekam, néha émelygek, a hasam kicsit puffadtabb, de 2 teszt is negativ lett. Ennek ellenére lehet hogy baba?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 20:54
 1/6 anonim ***** válasza:
A teszteket mikor csináltad? 1,5 hét késés után már mutatnia kellene.
2015. ápr. 9. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen hosszúak a ciklusaid? 10 nap késés nem kevés!
2015. ápr. 9. 20:56
 3/6 kloetta ***** válasza:
Nekem csak a 6.-7. Napon halvány a tesztem, mikor csináltad a másoikat? Menj el doiihoz, ha baba bár láni fogja a kezdemény, hátha csak nagyon alacsony a hcgd. Ha nem baba akkor is menni kellene, nem normális a késés ées a tüneek baba nélkül
2015. ápr. 9. 20:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Sajnos mindig is csuszott a mensim 2-3 napokat, de ilyen meg nem volt! Hetfon de. megyek dokihoz. Szerintem is mutatnia kellene mar, a lanyomat is 1 het keses utan mutatta a teszt. Marciusban 1-en jott meg.

Az vajon lehetseges, hogy a peteeres utan estem teherbe (akkor voltunk egyutt a ferjemmel), es tunetek mar vannak ilyen koran is, de a hcg meg alacsony?

2015. ápr. 10. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett veled?
2015. ápr. 18. 19:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Hello! Sajnos megjött, nem lett baba.. viszont nagyon erős görcsökkel, és bő váladékkal, úgyhogy lehet volt baba, csak elment.. :(

Pedig szeretnénk már kistesót!!

2015. máj. 14. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!