1/22 anonim válasza:
Én sajna nem látok rajt semmit lehet,hogy élőben látszik!! Kívánom,hogy az legyen!!!!
2/22 anonim válasza:
Nekem ilyen teszt mellett megjött...ez az x-epil sem a régi már.
3/22 A kérdező kommentje:
Igen, én is olvastam itt több kérdésnél, hogy már nem az igazi ez a teszt. Most csak ilyen volt itthon. Ma vettem egy másik fajtát, majd csütörtökön megcsinálom.
Mindenesetre köszönöm, hogy megnéztétek!
2015. ápr. 14. 17:17
4/22 anonim válasza:
Én ezt negatívnak venném. Majd 2 nap múlva meglátod, hogy alakul, de egyelőre ez még sajnos semmi.
5/22 anonim válasza:
Mobilról rögtön láttam.halvány pirosas.nem kell kinagyítani.
tutira erősebb lesz holnap reggel mondjuk.
3 gyerkőc anyuja
6/22 anonim válasza:
A 2.-on mintha látnék valami nagyon halványat.2 nap múlva tesztelj újra szerintem reggeli elsőből.
7/22 anonim válasza:
Drukkdrukk, en is latok valamit;-)
8/22 anonim válasza:
Többször kifejtettem már, hogy nem a teszt hibája, ha nem vagy terhes. Ezek negatívak.
9/22 anonim válasza:
x-epil...
5 hónapja ezt csinálja velem...nincs baba (még)
10/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok. Két nap múlva tesztelek egy másik fajtával.
Élőben természetes fénynél láttam egy halványka csíkot, de egyenlőre negatívnak veszem. Reménykedem, hogy csütörtökön már pozi lesz! :-) köszönöm a drukkokat! :-D
2015. ápr. 14. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!