Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10. en kellett vna megjönnie...

10. en kellett vna megjönnie de nem jött ma csináltam tesztet negatív. Túl korán csináltam? Vagy mi lehet a baj? émelygek hányingerem van étel undorom stb de mellfeszülést ilyesmit nem veszek észre . V vmi bajom lehet?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 13. 15:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
nekem már látták az első gyermekem az uh-n de a teszt még negativ volt, mindentől undorodtam, az volta furcsak hogy azokat az ételeket kivántam meg amit soha nem ettem meg előtte....van ilyen hogy későn mutatja, a többinél már a menzesz napja előtt láttam a teszten, s msot is várom , még 12 nap a tesztelésig, hu hát kiváncsi vagyok, nekem napok óta menzesz szerű görcseim vannak, de még igen csak szugerálósan kell nézni a tesztet hogy lássak valamit, igy kivűrom még ha neház is :)
2015. ápr. 14. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!