Spirituális világ lényege és negatív hatásai?
Az embereket tömegesen mozgásra késztetik az utcákon is, az interneten motiváló írások, videok.
Iskolában kötelező hittan és erkölcsi nevelés, velejárva az ellazító spirituális zenék.
Videokon tömegszámra készítik a 2-3 óra hosszás lazító zenéket, vihar hangja, eső hangja, óra kattogó hangja.
Ez is spirituális téma.
Az élelmiszerekből (sajt) 40%-al kevesebb só, italokból cukor 0%, helyette édesítőszer, kevesebb, mint 1% gyümölcstartalommal. (Hadd döntse el az ember saját maga, hogy, hogy eszik, és mit, mivel.) Ha macska sz*rt kínálnak "sok vitamint tartalmaz"-ás céljából, azt is megesszük?
És ezt törvényben határozzák meg emberek.
És nem a fogyás és egészség a fő cél. Ha látnátok ezeket, értenétek, mi lesz ebből.
Zenészekről nem beszéltem. X-faktoros és társai. Arról énekelnek, légy erős, bízz magadban, törj a fény felé.
Engem nem irányítanak oda, ahova akarnak tudatosan, holott én tudom, mi készülődik.
Azért írtam már számtalanszor, hogy a média a hitet használja fel arra, hogy az embereket megváltoztassa.
De a hazug média teszi ezt, akik hamis jósokkal húzzák ki az emberek zsebéből a pénzt? A Plázára nevelik a nézőket, a lényeget kivágják és csak a színezett híreket adják le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!