Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Spirituális világ lényege és...

Spirituális világ lényege és negatív hatásai?

Figyelt kérdés

Az embereket tömegesen mozgásra késztetik az utcákon is, az interneten motiváló írások, videok.

Iskolában kötelező hittan és erkölcsi nevelés, velejárva az ellazító spirituális zenék.

Videokon tömegszámra készítik a 2-3 óra hosszás lazító zenéket, vihar hangja, eső hangja, óra kattogó hangja.

Ez is spirituális téma.

Az élelmiszerekből (sajt) 40%-al kevesebb só, italokból cukor 0%, helyette édesítőszer, kevesebb, mint 1% gyümölcstartalommal. (Hadd döntse el az ember saját maga, hogy, hogy eszik, és mit, mivel.) Ha macska sz*rt kínálnak "sok vitamint tartalmaz"-ás céljából, azt is megesszük?

És ezt törvényben határozzák meg emberek.

És nem a fogyás és egészség a fő cél. Ha látnátok ezeket, értenétek, mi lesz ebből.

2013. szept. 19. 18:41
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Már megint kezded?
2013. szept. 19. 18:44
 2/29 A kérdező kommentje:

Zenészekről nem beszéltem. X-faktoros és társai. Arról énekelnek, légy erős, bízz magadban, törj a fény felé.

Engem nem irányítanak oda, ahova akarnak tudatosan, holott én tudom, mi készülődik.

2013. szept. 19. 18:45
 3/29 A kérdező kommentje:
Mert nem látjátok. Én már tudom, és ki tudom őket védeni. Azt hiszitek, hogy ezzel egészséges és tökéletesen gondolkodó embereket akarnak "létrehozni"? Más a cél, amit ti nem is gondolnátok.
2013. szept. 19. 18:46
 4/29 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen én a kategóriákban található kérdésekre mind tudom a válaszokat, én csak legyintek a politikai, ezotériai, hit kategóriás kérdésekre.
2013. szept. 19. 18:57
 5/29 Vadkan01 ***** válasza:
100%
Taníts mester.
2013. szept. 19. 18:57
 6/29 anonim ***** válasza:
És talán eljöhet még az idő mikor odáig elérek hogy nem félek se élni se halni bazzeg.
2013. szept. 19. 19:18
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, rábäszol kicsit a fejedre egy palacsintasütővel, és akkor helyére zökken az agyadban a csipsz, amit beleültettek a marslakók.Utána majd képes leszel más kérdést is feltenni, ha nagyon muszáj, mert ez már vagy 100-szor volt!
2013. szept. 19. 19:40
 8/29 A kérdező kommentje:
Rengeteg ember nem érti meg azt, hogy sem isten sem sátán nem létezik. A hitet használják fel arra, hogy irányítsanak bennünket. És az ő döntésük merre visznek bennünket.
2013. szept. 19. 21:18
 9/29 A kérdező kommentje:

Azért írtam már számtalanszor, hogy a média a hitet használja fel arra, hogy az embereket megváltoztassa.

De a hazug média teszi ezt, akik hamis jósokkal húzzák ki az emberek zsebéből a pénzt? A Plázára nevelik a nézőket, a lényeget kivágják és csak a színezett híreket adják le.

2013. szept. 19. 21:22
 10/29 anonim ***** válasza:
A jelen a múlt lángosa, a jövő az élet egyik veseköve.
2013. szept. 19. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!