Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Spirituális világ lényege és...

Spirituális világ lényege és negatív hatásai?

Figyelt kérdés

Az embereket tömegesen mozgásra késztetik az utcákon is, az interneten motiváló írások, videok.

Iskolában kötelező hittan és erkölcsi nevelés, velejárva az ellazító spirituális zenék.

Videokon tömegszámra készítik a 2-3 óra hosszás lazító zenéket, vihar hangja, eső hangja, óra kattogó hangja.

Ez is spirituális téma.

Az élelmiszerekből (sajt) 40%-al kevesebb só, italokból cukor 0%, helyette édesítőszer, kevesebb, mint 1% gyümölcstartalommal. (Hadd döntse el az ember saját maga, hogy, hogy eszik, és mit, mivel.) Ha macska sz*rt kínálnak "sok vitamint tartalmaz"-ás céljából, azt is megesszük?

És ezt törvényben határozzák meg emberek.

És nem a fogyás és egészség a fő cél. Ha látnátok ezeket, értenétek, mi lesz ebből.

2013. szept. 19. 18:41
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=b1AMYHHAXhI#t=27

Akárhová nézünk, az egységes világkormány vagy népszerű nevén „globális kormányzás” illetve „új világrend” felemelkedésének jelei vesznek körül bennünket. Erre készítik elő a világot, hogy az új rend élén hamarosan színre léphessen az Antikrisztus és vele az új készpénznélküli pénzügyi infrastruktúra. – Joseph Candel

Az Egyesült Államok alelnöke, Joe Biden, felhagyva az óvatossággal, nyíltan kimondta, hogy „az új világrend létrehozása az egyértelmű feladatuk,” újabb kijelentéssel erősítve meg a globalisták egyre arrogánsabban világgá kiáltott tervét az egységes világkormány felállítására.

A washingtoni Export Import Banki konferencián Biden kijelentette, hogy „a mi egyértelmű feladatunk, hogy most valóban egy új világrendet hozzunk létre, mert a globális rend ismét változik és a II. Világháború óta évtizedeken keresztül jól működő intézményeket meg kell erősíteni, némelyiket pedig meg kell változtatni.”

2013. szept. 20. 16:28
 22/29 A kérdező kommentje:
A legtöbb médium ugyanakkor inkább tagadja az „új világrend” létezését is, összeesküvés elméletnek minősítve a felvetést, az erre figyelmeztetőket pedig terroristának nevezik.
2013. szept. 20. 16:30
 23/29 A kérdező kommentje:

Mindent a zsidókra akarnak kenni. A Rotschildokra, stb.. hogy ők irányítják az egész vállalatokat, ők pénzelik a háborúkat, és az ő kezükbe kerülünk majd. Mindig van kire kenni a balhét! Ez a jelszó!

De figyelmen kívül hagyják a másik legnagyobb mozgató tényezőt: Az egyházat! Az egyház! Spirituális masszával tömik az emberek fejét, ők szentnek kiáltják magukat, de annak idején ők követték el a legtöbb gyilkosságokat, és rengeteg ártatlan embereket öltek meg.

A hittel az egész föld népét irányítani lehet, csak rajtuk áll, milyen irányba.

2013. szept. 20. 17:15
 24/29 anonim ***** válasza:

Ez annyira megindító volt, hogy most énekeljük el közösen a volapük himnuszt:

Sumolsöd stäni blodäla!

Dikodi valik hetobs;

Tönöls jüli baladäla

Volapüke kosyubobs,

Vokobsöz ko datuval:

"Menade bal, püki bal!"

Kis also kanos koblodön

Lölika vola menis?

Kis also kanos menodön,

As pük bal, omsa stadis?

Klu tonodosöz in val:

"Menade bal, püki bal!"

Datuvel püka lifomöd,

Lifomsöd pakels ola,

Volapük aiflolomöd

E välapüked oma!

Oibinomöd su tal

"Menade bal, püki bal!"

2013. szept. 20. 17:21
 25/29 A kérdező kommentje:
Mint annak idején a kerekasztal lovagjai. Akkor ők voltak az illuminátusok, most meg más az illuminátus csoport.
2013. szept. 20. 17:24
 26/29 anonim ***** válasza:

Van igazság abban, amit mondasz, értem én, mire akarsz kilyukadni, de én csak azt tudom továbbra is erre mondani, amire már előzőleg is utaltam:nem kötelező(szerencsére)semmit magunkévá tenni, amivel ellenkezünk.Nem tetszik az édesítőszer?Akkor nem veszek "Lájtos" kólát.Vagy rakok bele cukrot is.Nem akarok kimenni mozogni, jó, akkor ülök itthon.Nem tetszik a hittan?Akkor nem leszek hívő.És relaxációs zenéket sem muszáj hallgatni.Én egyébként nem tudom, hogy lehet, hogy nálad a csapból is relaxációs zene folyik?Én csak akkor ütközöm ilyenbe, ha direkt rákeresek.

Na mindegy..

Minden esetre azt is figyelembe kell venni, hogy minden kornak megvan a maga divatja, vagy dilije, valami, ami felé a többség orientálódik.Ez nem baj, ha acél nem veszélyes.A mai "hit" úgy gondolom nem veszélyes.A relaxáció, a csökkentett kalóriabevitel pedig kifejezetten egészséges.

Ha a spirituális szó alatt szellemi-testi felemelkedést értünk.Azt, hogy végre a lebutító materializmusból, az egészségtelen tespedésből és korlátlan cukorzabálásból valami testileg-lelkileg fejlesztőbb irányba orientálódunk, az szerintem igen is jó lehet.

Szerintem a hittan órák bevezetése miatt nem kell keresztes hadjáratoktól és inkvizíciótól tartanod.

A lazítás az eső hangjára pedig kifejezetten hasznos a napi stressztől, iskolai/munkahelyi zajoktól sújtott ember számára.Mindenkinek meg kellene tanulnia.Én pl fél óra relaxálás után olyan nyugodt és energiával telt leszek, mintha órákig aludtam volna!Az édesítőszert szerintem azért használják mert olcsóbb lehet, mint a cukor és hatékonyabban ízesít.Na ezt nem igazán helyeslem, mivel nem szeretem annyira az ízét.Viszont van előnye is a dolognak, ezzel a dologgal még együtt lehet élni...

Persze, hogy itt nem az a fő cél, hogy az ember fogyjon tőle, hanem hogy az áru fogyjon.Haszonnal!

2013. szept. 20. 19:49
 27/29 A kérdező kommentje:
Egyébként miért olyan észrevehetetlenül munkálkodnak? Mert ha megmondanák egyből, akkor tömegpánik alakulna ki, mint, amikor vége lenne a földnek. Lassan adagolják az emberekbe.
2013. szept. 21. 20:20
 28/29 A kérdező kommentje:
Itt a megoldás: A New Age, a 2012 – Spirituális felemelkedés, az ötödik dimenzióba megyünk, és egyéb propagandák azt a célt szolgálják, hogy az emberek a naptár tépkedésével legyenek elfoglalva önmaguk fejlesztése helyett.
2013. szept. 22. 19:39
 29/29 A kérdező kommentje:
Nem tudtok ti semmit, csak előre néztek. Csőlátóak vagytok, titeket úgy vernek át ahogyan akarnak.
2013. szept. 24. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!